Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL cumpără carburant de la o societate din Oradea care vinde piese auto (document)

ro

23 Oct, 2017 00:00 3169 Marime text
Confort Urban SRL a anunțat numele agentului economic care și-a adjudecat contractul de achiziție de carburanți (motorină, benzină, carduri). Acesta este societatea Coprot SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 59.808 lei fără TVA.
 
Contractul constă în achiziția a două tipuri de carburanți auto. Este vorba despre benzină, alimentare din stații pe bază de card, emis de ofertant, și livrare la sediul autorității contractante, cu stocare într-un recipient stabil de stocare pus la dispoziție de ofertant, pe bază de contract de comodat. Al doilea tip de carburant este reprezentat de motorină, alimentare din stații pe bază card, emis de ofertant, și livrare la sediul autorității contractante, cu stocare într-un recipient stabil de stocare pus la dispoziție de ofertant pe bază de contract de comodat.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: membrii Consiliului de Administrație Claudiu-George Rădulescu, Daniel Darea, Elena Vlad, Marcela-Mariana Frigioiu,
directorul general Constantin-Florian Andrei, directorul economic Brândușa Mădălina Mărgărit.

Coprot SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 1992, Coprot SRL are sediul social în municipiul Oradea. Capitalul social subscris, de 231.000 de lei, integral vărsat, este compus din 22.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10,5 lei. Coprot SRL este controlată de Viorel Vidra, născut pe 26.01.1956, în Cluj-Napoca, și Ioan Goga, născut pe 7.01.1958, în satul Bociu, Cluj, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei, care desfășoară activități de comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule. Firma care a câștigat licitația avea 12 angajați, 200.000 de euro profit net în anul 2014, la o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii