Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul sportiv din Cumpăna, construit de Euromateria SRL, cea care a blocat restaurarea Cazinoului şi a parcului arheologic (document)

ro

09 Jan, 2017 08:50 6108 Marime text
Imagini pentru cumpana
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.  Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Investiţii a finalizat licitație pentru construirea unui complex sportiv la Cumpăna. CNI atribuit contractul socității Euromateria SRL, la o valoare de 11.191.471 lei. În termen de 36 luni de la semnarea contractului, cumpănenii vor avea un complex sportiv modern, cu teren de fotbal, de oină, baschet, pistă de atletism cu zone pentru aruncarea discului, a ciocanului ori a greutăţii, teren de handbal, de volei, două terenuri de tenis, spaţii de cazare într-o clădire cu regim de înălţime P+3E, cu sală de mese, bucătărie, precum şi gradene pentru 824 de spectactori. Complexul sportiv din Cumpăna va purta numele „Sfântul Nicolae“ şi va fi edificat pe strada Straja, nr. 45-47, pe un teren de 26.588 mp. Beneficiarul va fi Consiliul Local al comunei. Euromateria este firma care a contestat mai multe proiecte de investiţii din municipiul Constanţa, inclusiv licitaţia pentru Cazino şi parcul arheologic.

Despre asocierea SC Euromateria SRL

Cu sediul social în municipiul Bucureşti, strada Wilhelm Filderman, Euromateria SRL a fost înfiinţată în 2015. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social, format din 1.000 de părţi sociale, este deţinut de Răzvan Mihai Gheorghe, născut în 1982, în Bucureşti. Tot el este şi administratorul firmei, ce are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Răzvan Mihai Gheorghe mai figurează ca asociat în Wiga Teal SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al licitației.

Citește și:

Tupeu fantastic al angajatei Rico SRL! SC Euromateria şi Rico SRL dau în judecată pentru a doua oară Primăria Constanţa

Decizie de ultimă oră a CNSC! Contestaţia formulată de Euromateria SRL, respinsă. Reabilitarea Parcului Arheologic poate continua (document)

Licitaţia, reluată de CNI Firme din România, Italia şi Franţa se „bat“ pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa (document)

Asocierea Euromateria SRL - Rico SRL, „inamicul nr. 1” al proiectelor Constanţei. Blestemul Parcului Arheologic! (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii