Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărături la Spitalul de Boli Infecţioase Clini-Lab şi Mediclim vor furniza pachete de reactivi

ro

19 Sep, 2015 01:35 3236 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a atribuit prin licitație deschisă un contract, potrivit anunţului 161649/11.09.2015, privind reactivi de laborator de care unitatea spitalicească are nevoie. Este vorba despre "Pachete de reactivi compatibili cu aparatul Thrombolyzer și sistemul Vitek2C". Locul principal de livrare este Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanţa,- b-dul Ferdinand nr. 100. Descrierea celor două loturi se găsește în secțiunea loturi și caietul de sarcini.
Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor 1.160.226,98 de lei. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”.
Primul contract a fost cel privind Reactivi Compatibili Sistem Vitek2c. S-a primit o singură ofertă, aceasta fiind Mediclim S.R.L, firmă creia i-a și fost atribuit. Societatea are sediul pe strada Matei Basarab nr. 47, sector 3, București. Valoarea totală finală a contractului câștigat de această firmă a fost de 832.594,98 lei fără TVA.
Al doilea contract a fost cel privind Reactivi și consumabile compatibili cu Aparat Thrombolyzer. Contractul a fost atribuit firmei Clini-Lab S.R.L., singurul ofertant de altfel. Societatea are sediul pe strada Rodnei nr. 15, ăn localitatea Târgu Mureş. Valoarea totală finală a contractului 327.632 de lei fără TVA.
 
Societatea CLINI-LAB s-a constituit în Târgu Mureş în anul 1993, cu participarea firmei Diagnosticum din Ungaria. Gama de produse comercializate la debut avea în componenţă analizoare de biochimie şi urini, cu reactivii aferenţi şi completarea s-a făcut cu cele de hematologie şi ioni. Anul 1995 este momentul extinderii firmei CLINI-LAB prin realizarea punctului de lucru din Bucureşti.
 
Conform ultimelor date furnizate de Registrul Comerţului, firma are un capital social de 120.000 de lei şi este controlată de Diagnosticum SRL din Ungaria, cu 87% din părţile sociale, Atlas Holding Târgu Mureş, cu 10% şi persoana fizică Erzsebet Fey, cu 3%.
 
Mediclim SRL este o firmă înființată în 1994, are un capital de 6000 de lei. Asociații firmei sunt Ionescu Gheorghe, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%, Ciupe Anda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%, Ciupe Mircea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 40% / 40%. Ciupe Anda și Ciupe Mircea sunt și administratori. Domeniul de activitate al firmei este cel privind "comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice". 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii