Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC a atribuit un contract privind modernizarea instalaţiei electrice interioare (document)

ro

11 Feb, 2016 20:29 3011 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit un contract intitulat „modernizare instalaţie electrică interioară Palat Administrativ situat în Constanţa, bulevardul Tomis nr.51”.
 
Contractul presupune „modernizarea instalaţiei electrice interioare, respectiv înlocuirea tablourilor metalice existente, echiparea completă a tablourilor cu disjunctoare automate, redimensionarea şi înlocuirea coloanelor de alimentare a tablourilor de distribuţie”, potrivit anunţului de atribuire.
 
Au fost primite un număr de patru oferte, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Pentru suma de 191,838.07 RON, fără TVA, a câştigat SC Tiab SA, o firmă cu sediul în Bucureşti, Sector 1, pe strada Pictor Verona.
 
În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta a fost înființată în anul 1991, are un capital social de 15.000.000 lei și un obiect de activitate bazat pe „lucrări de instalaţii electrice”. Asociat persoană juridică este Vinci Energies SRL, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 91.74% / 91.74%. Există și o listă de persoane fizice ce sunt acționari la această firmă, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8.26% / 8.26%. Cetățeanul francez Latour Bernard Jean Claude este administrator și membru în Consiliul de Administrație al firmei, Danau Petre Justin, administrator, Florea Liviu Vasile, director general și administrator, cetățeanul francez Purel Bertrand Francois Claude, președinte și administrator provizoriu, și cetățeanul francez Rinuy Bertrand Lionel - administrator.
 
În 2014, această firmă a declarat o cifră de afaceri de 148.812.433 lei, 646 de salariați şi venituri totale de 153.345.109 lei.  
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii