Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va spăla lenjeria din dormitoarele de personal ale CF Constanţa şi Mangalia (document)

ro

19 Aug, 2017 00:00 2653 Marime text
Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători (SNTFC) - CFR Călători SA a anunţat pe SEAP cine şi-a adjudecat contractul „Servicii de spălătorie şi de curăţătorie uscată“.
 
Contractul constă în prestarea „serviciilor de spălare materiale textile ce aparţin dormitoarelor de personal CF din Staţia Constanţa, Staţia Mangalia + în sezon Vila A şi Vila B, Revizia de Vagoane Mangalia în sezon, SELC Medgidia şi Post Revizie Feteşti (containere)“.
 
Contractul nr. 28, având ca obiect servicii de spălare materiale textile ce aparţin dormitoarelor de personal CF din SRTFC Constanţa, a revenit societăţii SC Traditionaleco SRL din Lumina. Valoarea totala finală a contractului este de 88.944,62 de lei fără TVA. Prestatorul va asigura servicii de spălătorie, apretare şi călcat cu utilaje şi echipamente proprii. Spălarea lenjeriei de pat din dormitoarele CF are ca scop curăţarea şi igienizarea, asigurând astfel atât condiţiile sanitare necesare, cât şi confortul personalului aparţinând
achizitorului, într-un cadru civilizat şi estetic.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Ţăranu Horia Gabriel - director SRTFC Constanţa; Constantinescu Dumitru - contabil-şef SRTFC Constanţa, Bugu Viorel - şef Divizie Comercială, Marinela Olteanu - şef Serviciul POTD, Bardi Nicoleta Aurelia - şef Oficiul Juridic, Marioara Bolocan - şef Biroul Achiziţii.

SC Traditionaleco SRL, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 18 august, firma a luat fiinţă în anul 2010 şi are sediul social în Sibioara, comuna Lumina. Capitalul social subscris, de 50.200 de lei, integral vărsat, este compus din 5.020 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Alina-Roxana Chiţu, născută pe 15.01.1983, în Suceava, este asociat unic. Tot ea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană.
 
Şi în anul 2016, SNTFC CFR Călători SA a atribuit contractul pentru „Servicii de spălare materiale textile ce aparţin dormitoarelor de personal CF din ST. Constanţa“. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. O singură firmă a depus ofertă, respectiv SC Traditionaleco SRL. Valoarea totală a contractului a fost de 67.077,5 lei.
 
În anul 2011, SC Traditionaleco SRL a obţinut finanţare europeană prin intermediul Măsurii 312 „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de microîntreprinderi“. Proiectul selectat la finanţare se referea la „Creare spălătorie şi curăţătorie ecologică şi atelier de confecţii meşteşugăreşti“.
 
În secţiunea „Documente“ poate fi consultat anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii