Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR cumpără piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată de la Ginard Com (document)

ro

04 Jun, 2015 00:10 2225 Marime text
 
Compania Națională de Căi Ferate "CFR" - SA, prin Sucursala Regionala CF Constanța, va plăti societății Ginard Com S.R.L. 50.4013,32 lei pentru ”furnizare de piatră spartă (10.853 tone), conform caietului de sarcini, pentru asigurarea stabilităţii căii ferate sudate şi menţinerea prismei de balast, pentru întreţinerea curentă, reparaţia periodică şi capitală a liniilor de cale ferată în exploatare”. Piatra spartă va fi livrată în stația Cataloi, din județul Tulcea, în condițiile de ambalare specificate în caietul de sarcini. Conform licitațiepublică.ro, contractul a fost atribuit în 3 iunie, adică astăzi, în urma unei licitații deschise, electronice. A contat prețul cel mai scăzut oferit de Societatea Ginard Com. Firma aceasta a mai avut contracte cu Societatea Națională de Căi Ferate "CFR" - SA și în 2013, contractul de atunci fiind pentru șuruburi de înaltă rezistență, șaibe și piulițe”.
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, societatea are sediul în municipiul Târgu Jiu, are un capital subscris de 200 de lei, are obiect de activitate fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice și este controlată de Coiculescu  Gheorghe, unic acționar și administrator.
Datele furnizate de portalul specializat vrajitorul.eu indică faptul că la 31 martie 2015 societatea nu mai avea datorii la ANAF. În schimb, firma a fost implicată în multe procese de tot soiul. Pentru cei interesaţi, ataşăm documentele pentru a fi citite. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii