Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Constanţa a cumpărat o nouă centrală termică pe gaze (document)

ro

27 Sep, 2016 21:08 2129 Marime text
 „Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ – SA Constanţa a încheiat recent un contract de atribuire a unei licitaţii prin care s-a achiziţionat o central termică pe gaze, ce va fi amplasată la sediul Sucursalei RCF Constanţa, din Aleea Albăstrelelor, nr. 10.
 
Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă firmei care a oferit preţul cel mai mic. Este vorba despre Viosil Instalconstruct SRL, care va primi de la CFR Constanţa suma de 259.851, 84 lei, fără TVA.     
 
Conform anunţului de atribuire postat pe e-licitaţie.ro, societatea din Bucureşti care a adjudecat procedura de achiziţie se angajează ca în baza contractului său livreze echipamentul tehnologic şi să asigure montajul acestuia.
 
Iniţial, CFR estimase costul acestui contract la 321.372 lei, fără TVA.  
 
Ce ştim despre Viosil Instalconstruct SRL
 
Firma a fost înfiinţată în 2002 şi are sediul în Bucureşti, strada Cozieni, nr. 33, sector 5. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei integral vărsat. Ca obiect de activitate, firma se ocupă cu lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.
                                                                                                                                    
Viosil Instalconstruct SRL are doi asociaţi: Teodor Nicolae, născut în 1978 şi Florian Sebastian Ilie, născut în 1973, ambii cu o participaţie de câte 50%. De asemenea, ambii asociaţi ocupă şi funcţia de administrator.
 
Societatea a mai avut până acum contracte cu CFR Constanţa încheiate în special pentru lucrări de întreţinere a centralelor termice.

În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta detaliat anunţul de atribuire a acestei licitaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii