Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CET Consatanța cumpără servicii informatice de la Indaco Systems (document)

ro

01 Feb, 2015 20:57 1289 Marime text
Electrocentrale Constanţa (CET) SA a atribuit, la data de 12 ianuarie 2015, prin negociere directă, un contract în valoare de 3.2400 de lei către Indaco Systems SRL, pentru servicii informatice.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, Indaco Systems este controlată de Daniel şi Alexandru Iane, din Craiova, tată şi fiu.
 
Capitalul social este de 10.000 de lei, iar domeniul de activitate al firmei îl constituie activităţi de editare a altor produse software.
 
Indaco a raportat în anul 2013 o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei, cu un profit net de 2,3 milioane şi 90 de angajaţi.
 
Conform vrăjitorul.eu, marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (23.37% faţă de % media industriei).
 
Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (4487.35% faţă de % media industriei).
 
Randamentul activelor are un nivel mediu comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate în creştere comparativ cu firmele competitoare.
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (36.02% faţă de % media industriei).
 
Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (95zile faţă de zile media industriei).
 
 
Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii