Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV a bătut palma cu SC GBC Exim SRL din Bucureşti. Ce servicii va furniza aceasta (document))

ro

11 May, 2017 17:39 4988 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale Constanţa (CERONAV) a atribuit cun contract de furnizare sistem vizualizare punte principală simulator navigaţie. Conform licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea unui Sistem vizualizare punte principal simulator navigaţie necesar pentru înlocuirea proiectoarelor din sistemul de vizualizare al punţii principale din simulatorul de navigaţie care a fost achiziţionat în anul 2009, din cadrul sediului de pe strada Baba Novac. Sistemul de vizualizare al punţii principale (Main Bridge) din simulatorul de navigaţie NTPRO are în componenţă 7 proiectoare Projection Design F22 SX, achiziţionate în decembrie 2009, 7 calculatoare şi softul aferent acestora pentru a putea crea o proiecţie cilindrică cu o deschidere de 240 grade.
 
Lămpile proiectoarelor au ca timp mediu de viaţă 2000 de ore, ca atare acestea au fost schimbate în mai 2013. Ţinând cont că în anul 2016 aceste lămpi vor avea din nou peste 2000 de ore de funcţionare şi ca cele 7 proiectoare din sistemul de vizualizare al MB trebuie să fie identice (parametrii de proiecţie trebuie să fie identici astfel ca imaginea cilindrică de 240 grade, compusă din imaginile celor 7 proiectoare, să fie uniformă şi să dea senzaţia de realism) şi având în vedere faptul că DLP-urile proiectoarelor au îmbătrânit (peste 6000 de ore de funcţionare până în prezent), ceea ce duce la redarea neuniformă a culorilor (chiar şi cu lămpi noi), s-a propus înlocuirea întregului sistem de proiecţie al MB. Livrarea sistemului va include toate componentele necesare, documentaţie, precum şi instalare şi asigurarea service-ului în perioada de garanţie.În cazul în care suportul de susţinere al vechilor proiectoare nu corespunde cerinţelor de amplasare al noilor proiectoare se va modifica sau instala un nou sistem de susţinere pe structura existentă.
 
Conform licitatiapublica.ro, au fost admise două oferte, iar câştigătoare a contractului a fost declarată SC GBC Exim SRL din Bucureşti, strada Lotrioara nr. 39, valoarea totală a contractului fiind de 387.235,66 lei fără TVA.
 
Despre SC GBC Exim SRL
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 10 mai 2017, societatea GBC Exim SRL are un capital social de subscris de 125.050 lei, integral vărsat, divizat în 20 părţi sociale, fiecare în valoare de 6.252,5 de lei. Firma are un singur asociat, Claudia Alina Boboc, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 100% / 100%. Administratorul societăţii este George Marian Boboc, care ocupă funcţia de director general. Firma are ca domeniu de activitate „Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a”.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, firma a raportat o cifră de afaceri netă de 11.330.815 de lei, un profit de 788.220 de lei şi 18 salariaţi.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii