Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societăți au câștigat un contract cu UM 02192 Constanța (document)

ro

11 Jul, 2017 22:46 2373 Marime text
Ministerul Apărării Naționale prin U.M. 02192 Constanța a atribuit recent un contract de achiziție materiale de curățenie. Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția de materiale de curățenie pe loturi, astfel:
Lotul 1 - Materiale curățenie cazarmare
Lotul 2 - Materiale curățenie și igiena bucătării, popote și grupuri sanitare  Lotul 3 - Materiale pentru spălătorie

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele șase oferte primite, câștigătoare au fost declarate cele venite din partea Ralverti Star SRL Constanța (valoare contract 39.959,9 lei) și DDA Birotica Office SRL București (valoare contract 74.772,2 lei, respectiv 5.864 lei). Valoarea totală a contractelor este de 120.596,1 lei fără TVA.

Despre Ralverti Star SRL Constanța

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 11 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în municipiul Constanța, strada Progresului nr.6. Capitalul social al firmei este 560.000 de lei integral vărsat, divizat în 56.000 de părți sociale, fiecare în valoare de 10 lei.

Asociați în cadrul firmei sunt Elena Raluca Chirea cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 75% / 75% și Nicolae Chirea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 25% / 25%. Cei doi sunt și administratorii societății ce are ca domeniu de activitate principal comerțul cu ridicata nespecializat.
 
Despre DDA Birotica Office SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 11 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social în București, strada Pogoanelor nr. 147.

Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Corina Camelia Dobrin, aceasta fiind și administratorul societății. Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractulului de pe licitatiapublica.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii