Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va asigura întreţinerea instalaţiei energetice şi de termoficare la Uzina Termoelectrica Midia SA Năvodari

ro

03 Feb, 2017 00:00 2823 Marime text
Uzina Termoelectrica Midia SA Năvodari a atribuit recent contractul privind „Lucrări de întreţinere şi intervenţii accidentale la instalaţiile energetice, instalaţii de termoficare, epurare chimică, recipienţi sub presiune, cazane energetice“.
 
Potrivit acordului încheiat, vor fi executate lucrări de reparaţii, întreţinere şi intervenţii accidentale în atelierele societăţii la echipamentele energetice - cazane energetice, recipienţi sub presiune, sisteme sub presiune - subansambluri de cazan/schimbătoare de căldură/circuite apă/abur, echipamente rotative - ventilatoare/pompe, instalaţii cu reactivi chimici, instalaţii de termoficare şi incendiu, pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă 24 de ore din 24 a UTM SA, societate care lucrează în sistem „cu foc continuu“.
 
Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare fiind dată de faptul că nu s-au prezentat oferte sau nu au fost prezentate oferte admisibile ca răspuns la anunţul de licitaţie directă.
 
Conform anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), contractul a fost atribuit pe 30 ianuarie societăţii Partener Construct General SRL, cu sediul social pe strada Muzicii nr. 53, din Năvodari. Valoarea finală totală a contractului: 786.866,64 de lei, fără TVA.
      
Conform Registrului Comerţului, societatea Partener Construct General SRL a fost înfiinţată în 2013 şi are sediul social în Năvodari, pe strada Muzicii nr. 53. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, deţinut în proporţie egală de Gabriela Ursu, născută pe 2.12.1987, şi Maria Magdalena Bîlea, născută pe 26.10.1975. Administrator este Maria Magdalena Bîlea. Societatea se ocupă, conform codificării CAEN, cu lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii