Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pantaloni, tricouri, cămăşi, căciuli şi încălţăminte Cine îi îmbracă pe poliţiştii de frontieră şi pentru câţi bani

ro

09 Dec, 2016 00:00 5349 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră cumpără echipament pentru angajaţi! Pe scurt, IGPF va cumpăra uniforme de poliţie, pantaloni, tricouri şi cămăşi, pălării şi articole pentru acoperit capul, dar şi încălţăminte cu feţe de piele.
 
Potrivit anunţului de atribuire nr. 173869/08.12.2016, IGPF a încheiat acorduri-cadru de furnizare de echipament pentru efectivele Poliţiei de Frontieră, după cum urmează: Lotul nr. 1 - achiziţia de tricotaje şi lenjerie pentru efectivele Poliţiei de Frontieră; Lotul nr. 2 - achiziţia de coifură pentru efectivele Poliţiei de Frontieră; Lotul nr. 3 - achiziţia de încălţăminte pentru efectivele Poliţiei de Frontieră; Lot nr. 4 - achiziţia de confecţii pentru efectivele Poliţiei de Frontieră.
 
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră va achiziţiona coifură de la SC Treximco SRL, valoarea totală a contractului fiind de 419.400 de lei, fără TVA. Contractul de achiziţie de tricotaje şi lenjerie a fost atribuit firmei Adina SRL, valoarea totală finală fiind de 1.278.410 lei, fără TVA. Contractul de achiziţie a confecţiilor a fost atribuit firmelor Mentor SRL şi Medimpact SA, valoarea totală finală fiind de 1.170.000 de lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, SC Treximco SRL are sediul social în oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. Asociaţi sunt Florin Murariu, născut la data de 18.09.1954, în Dîmboviţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 27% (este şi administrator), Grigore Ungureanu, născut la data de 26.11.1953, în Suceava, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 24%, Gheorghe Vlaicu, născut la data de 29.07.1928, în Ialomiţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 24%, şi Titi Munteanu, născut la data de 15.11.1948, în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%. Firma are ca obiect de activitate „fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii“.
 
Adina SRL are sediul social în comuna Vânători, Galaţi. Asociat unic este Rodica Camelia Blidaru, născută la data de 6.08.1964, în Galaţi. SC Adina SRL are ca obiect de activitate „fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)“.
 
SC Mentor SRL are sediul social în municipiul Craiova. Firma este condusă de Leonard Geo Mănescu, născut la data de 30.09.1964, în Dolj, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi de Petre Ghimpău, născut la data de 3.06.1956, în Gorj, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Firma are ca obiect de activitate „fabricarea de articole confecţionate din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi lenjeriei de corp)“.
 
Medimpact SA are sediul în municipiul Mediaş. Acţionari persoane fizice sunt Maria Cuştelcean, născută la data de 22.02.1948, în Cluj, şi Fănel Mendea, născut la data de 12.06.1955, în Dolj. Firma are ca obiect de activitate „fabricarea încălţămintei“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii