Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bion Advanced Support Team SRL oferă servicii informatice Autorității Navale Române (document)

ro

28 Mar, 2016 18:23 3075 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Autoritatea Navală Română a atribuit prin licitație deschisă contractul „Dezvoltări de software pentru baze de date IEN și PNG Lot 1- Upgrade software aplicatie IEN (înmatriculari și evidență nave)”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Prin „Upgrade software aplicație IEN (înmatriculări și evidență nave)” se intenționează să se realizeze o nouă arhitectură a aplicației, orientată mai mult pe necesitatile operatorilor. Se dorește actualizarea aplicației astfel încât să poată gestiona noile standarde pentru registrele de nave (intrate în vigoare în cadrul Serviciului de Înmatriculări nave). Alte obiective sunt: - implementarea de noi funcționalități care să simplifice fluxurile de lucru ale utilizatorilor folosind noi validări și atribute; - implementarea unei funcționalități de tip panou cu informații sintetice la nivelul fiecărei nave; - implementarea de mecanisme extinse care să permita utilizatorilor corecția avansată a datelor privind navele ti persoanele; În baza Directivei 2008/106/CE, Direcția Personal Navigant are obligația să transmită anual începând cu ianuarie 2015, către EMSA, un raport detaliat privind situația personalului navigant din România. Raportul trebuie să rezulte dintr-o aplicație soft care să efectueze căutări în baza de date a personalului navigant și trebuie să respecte cerințele din „STCW Information System”. În plus, pe baza experienței în rularea softului utilizat în prezent pentru gestiunea și examinarea personalului navigant, a rezultat necesitatea efectuării unor optimizări suplimentare în aplicație.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 141.345 lei. Astfel, contractul numărul 19894 („ Upgrade software aplicație IEN(înmatriculări și evidență nave”) a fost câștigat de Bion Advanced Support Team SRL, unde estimarea inițială a valorii contractului a a fost de 82.691 lei fără TVA, iar valoarea tirală finală a acestuia a fost de 81.968 lei fără TVA. De asemenea, contractul numărul 19894 („ Dezvoltari de software in aplicatie PNG (gestiune personal navigant”) a fost aceleiași societăți, cu o valoare inițială a valorii contractului de 59.634 lei fără TVA, iar valoarea finală totală a acestuia a fost de 59.377 lei fără TVA.
 
Înființată în 2011, Bion Advanced Support Team SRL, cu sediul social în București Sectorul 6, Splaiul Independenţei, numărul 319C, are un capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este consultanţa în tehnologia informaţiei.
 
Asociații firmei sunt Serban Stancu cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99% și Valentin Neacsu cu o cotă de 1 %. Cel care are și funcția de administrator dintre cei doi este Serban Stancu ce deține puteri depline în societate.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii