Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală cheltuieşte peste jumătate de milion de lei pe utilaje de tratare a apelor reziduale (document)

ro

23 Nov, 2016 09:56 2767 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Baza Logistică Navală a atribuit, zilele acestea, un contract în valoare de 574.563 lei (fără TVA) pentru a primit utilaje de tratare a apelor reziduale. Procedura de achiziţie s-a făcut prin anunţ de participare simplificat, iar câştigătoare sunt două societăţi comerciale din Cumpăna şi Constanţa, care au „lipici“ la contractele scoase la bătaie de Baza Logistică Navală. Este vorba de SUSZI INDUSTRIAL SRL şi NAVOTEC SRL.  Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată iniţial pentru achiziţia separatoarelor de santină (incluzând şi instalarea) era de 1.029.999, 98 lei (fără TVA).
 
Câteva date despre firmele care au adjudecat contractul
 
NAVOTEC SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în 1991 și are sediul în Portul Constanța, sector nord. Firma are un capital de 900 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Victor Alexandrov (10%/10%), Dănuț Safciuc (60%/60%) și Dumitru-Radu Micu (30%/30%). Persoană împuternicită este Safciuc Dănuț, Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 3.309.764 de lei, cu un profit net de 1.218.890 de lei și un număr mediu de 13 salariați. Firma are ca domeniu de activitate „repararea și întreținerea navelor bărcilor”.
 
Conform datelor de la Registrul Comerțului, SUSZI INDUSTRIAL SRL a fost fondată în 2008 și are sediul social pe șoseaua Constanței, în comuna Cumpăna. Societatea are un capital social subscris în valoare de 82.000 lei, integral vărsat. Unic asociat și administrator al firmei este Anghel Cristian Sen, care mai apare în baza de date a Registrului Comerțului și ca asociat în cadrul SEALTECH SRL, firmă care, în prezent, figurează ca având activitatea întreruptă.
 
În secțiunea Documente a acestui material puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii