Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română a atribuit un contract firmei Knowledge Design Unit SRL (document)

ro

07 Oct, 2015 19:22 2130 Marime text
Autoritatea Navală Română a atribuit prin licitaţie deschisă un contract ce vizează servicii de studii de piaţă şi sondaje de opinie.
 
Contractul presupune un „studiu de evaluare a interoperabilităţii sistemelor şi serviciilor care sprijină formalităţile de raportare aplicabile navelor maritime la sosirea în şi/sau la plecarea din porturile româneşti şi elaborarea unui concept de dezvoltare” pentru proiectul ANNA (Maritime Single Window – Advanced National Networks for Administration) - Interfaţă Electronică Unică privind formalităţile de raportare aplicabile navelor la sosirea în şi/sau la plecarea din porturile statelor membre.
 
Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”, contractul revenindu-i firmei Knowledge Design Unit SRL, cu sediul în judeţul Ilfov, comuna Grădiştea. Estimat iniţial la suma de 527071.00 lei (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea mult mai mică de 388771.56 lei (fără TVA).
 
Knowledge Design Unit SRL este deţinută şi administrată de Marius Ionuţ Gamen şi Robert Iordan Lazăr, iar domeniul de activitate al companiei celor doi, potrivit Registrului Comerţului, este acela de „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.096.516 lei cu un profit de 643.221 lei şi un număr mediu de şapte salariaţi.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii