Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Autoprima Serv” SRL se apucă de asfaltări în Constanţa şi Tulcea (document)

ro

14 Oct, 2015 00:23 6112 Marime text
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, a atribuit, potrivit anunțului 162652/13.10.2015, un contract privind ,,Întreținerea periodică – Covoare asfaltice executate la cald 2015-2016 - DRDP Constanța – SDN Tulcea’’. Practic, este vorba despre lucrări de întreținere a drumurilor naționale. Valoarea totală finală a contractului este de 13.408.668 lei.
Pentru contractul nr: 77/93013 s-au primit șapte oferte, din care doar șase au fost admisibile. În final a rămas doar unul. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost "preţul cel mai scăzut". Potrivit procedurilor, în situaţia în care mai multe oferte considerate admisibile sunt clasate pe primul loc şi au preţuri egale după derularea etapei de licitaţie electronică,în vederea atribuirii acordului-cadru autoritatea contractantă solicită ofertanţilor în cauză, pentru departajare, o nouă propunere financiară în plic închis, caz în care acordul-cadru este atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are preţul cel mai scăzut. Aşa s-a întâmplat şi de data asta. Preţul a fost decisiv.
Astfel, câștigătorul contractului este Autoprima Serv SRL, cu sediul social pe strada Nicolae Iorga, nr. 20, etaj 3, localitatea Constanţa. Estimarea iniţială a valorii contractului era de 21.952.476 lei (fără TVA), însă preţul final oferit de firma câştigătoare a fost 13.408.668 lei.
 
Informaţii cu privire la firma câştigătoare

Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 24 septembrie 2015, SC Autoprima Serv SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, aşa cum spuneam, şi a fost înfiinţată în 1999. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, şi se ocupă cu „lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”.
În cadrul societăţii figurează drept asociaţi Iudit Balagiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, şi Adrian Balagiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Potrivit Registrului Comerţului, persoanele împuternicite sunt reprezentate de Adrian Balagiu şi Iudit Balagiu. Cei doi au şi calitatea de administrator. De asemenea, numele lui Adrian Balagiu mai figurează drept asociat în firmele Road Mix Technology SRL şi SC Roadmax Construct SRL, ambele aflate în funcţiune.
Autoprima Serv a realizat în ultimii ani mai multe lucrări de reparare și construcții de drumuri în județul Constanța, beneficiind de contracte cu Direcția Regională de Drumuri şi Poduri, dar şi cu Primăriile Horia, Albești, Lumina, Pecineaga.
Potrivit vrajitorul.eu, în anul 2014, SC Autoprima Serv SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 40.538.118 lei, un profit net al exerciţiului de 3.683.181 lei şi 76 de salariaţi.
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea “Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii