Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 100.000 de lei pentru consumabile și servicii pentru calculatoare SPITVBL Constanța - afaceri cu o firmă cu asociat cipriot

ro

28 Sep, 2013 00:00 3092 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe şi Venituri ale Bugetului Local Constanţa va plăti 867.347,50 lei unei firme cu asociat din Cipru, de la care va achiziţiona consumabile, piese de schimb, dar şi servicii de revizie a calculatoarelor şi a altor echipamente informatice.

Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise firmei Q’Net International SRL, la data de 23 septembrie 2013. Potrivit anunţului de atribuire, firma Q’Net International SRL a fost singura care a licitat în vederea câştigării acestui contract. În acelaşi anunţ de atribuire se precizează că SPITVBL va achiziţiona consumabile, printre care se numără tonere, tastatură, mouse, piese de schimb şi servicii de instalare a acestora în echipamentul informatic. În ceea ce priveşte serviciile, contractul se referă la revizie şi reparaţii la calculatoare şi la alte echipamente informatice.

Potrivit Registrului Comerţului, SC Q’Net International SRL are un asociat persoană juridică, Bramerton Investments Limited (70%), cu sediul în Cipru, şi doi asociaţi persoane fizice, Corneliu Marius Vladu şi Emilian Marius Tulea, aceştia doi fiind asociaţi şi în SC Crescendo International SRL. Corneliu Marius Vladu mai apare ca asociat şi în SC MCM&RIIC Imobiliare, Investiții, Consultanță SRL, în timp ce Emilian Marius Tulea figurează ca asociat în Adaptall Group SRL și în Dentex Trading SRL.
SPITVBL Constanța și SC Q’Net International SRL nu sunt la prima colaborare, cele două derulând împreună, din 2010 până în prezent, trei contracte, în valoare de 2.271.834,5 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii