Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR cumpără camere video şi echipament software de la Mira Telecom SA (document)

ro

16 Apr, 2015 10:42 3145 Marime text
Autoritatea Navală Română (ANR) a atribuit contractul „Camera video pentru urmărire trafic cu transmisie radio-2 buc -echipamente şi software”, pentru suma de 605.761.65 de lei, informează licitatiapublica.ro.

Locul principal de livrare este sediul Căpităniei Constanţa Sud - Agigea, la sediul ANR , în zona danei 79 şi a canalului de legătură (clădire turn Comvex).

Potrivit descrierii succinte a contractului, „sistemul de monitorizare video va permite supravegherea traficului naval în zona Portului Agigea şi în zona din vecinătatea danei 79 şi a canalului de legătură. Sistemul de monitorizare video va fi format din camere video, reţea de date proprie, echipamente de conectare la reţeaua de comunicaţii a sistemului, console şi monitoare pentru prezentarea imaginilor, accesorii şi aplicaţii software în vederea controlului şi configurării sistemului”.

Contractul a fost atribuit la data de 8 aprilie societăţii Mira Telecom SA, cu adresa pe strada Doamna Ghica, sector 2, Bucureşti.

Potrivit Registrului Comerţului, asociaţi în firmă sunt Dragoş Băsmăluţă, din Roman, judeţul Neamţ, care ocupă şi funcţia de administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15% , Ilie Stelian din Braşov (80%) şi Dănuţ Florin Modoran (cotă 5%) din Giurgiu. Obiectul de activitate al firmei este „Activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit)”. Conform vrajitorul.eu, la finalul anului 20163, Mira Telecom SA declarase o cifră de afaceri de 55.580.390 de lei, un profit net de 363.979 de lei şi 88 de salariaţi.

Dragoş Băsmăluţă mai este administratorul LOGIKA IT SOLUTIONS SRL, CITY SERV SRL, CRITICAL TECHNOLOGIES SRL, MIRA SOFTWARE TECHNOLOGIES SRL, toate în funcţiune, şi în MIRA CONSTRUCT VIEW SRL şi MIRA DISTRIBUTION & LOGISTICS SRL, ambele radiate.

Citeşte şi Reţeaua Ponta-Arafat-Rus-Duşa-Oprea: Două milioane de euro aruncaţi pe sistemul de urgenţă

SC Mira Telecom SRL, contract de aproape 7 milioane de euro la Poliţia de Frontieră
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii