Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF a cumpărat servicii de întreținere și reparare pentru Direcția Regională Antifraudă Fiscală Constanța (document)

ro

06 Jan, 2016 17:19 3492 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Agenția Națională de Administrare Fiscală a atribuit un contract de servicii de întreținere corectivă, preventivă, reparare și asistență tehnică pentru infrastructura fizică suport aferentă spațiilor tehnice de nivel central și a spațiilor unde își desfășoară activitatea Unitatea de Imprimerie Rapidă Râmnicu Valcea si Direcția Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanța.

Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 165606/06.01.2016, contractul a fost atribuit, prin licitație deschisă, pentru suma de 818.335,56 euro.

Operatorul economic căruia i-a fost atribuit constractul este SC Tehnoinstal SRL cu sediul social în București Sectorul 4. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 6 ianuarie, firma a fost înființată în anul 2002 și are ca principală activitate „lucrări de instalaţii electrice”.              
                                                                                                                                                           
Asociați în firmă sunt Eduard Socaci, Eugeniu Cezarin Deaconu și Ilie Marinescu. Administratorul societății este Eduard Socaci.
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 7.685.790 lei, un profit de 356.970 lei și 42 de salariați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii