Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanțele de la SAJ vor fi asigurate de Asirom Vienna Insurance

ro

19 Aug, 2016 18:18 2352 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a atribuit contractul pentru „Servicii de asigurare auto CASCO“. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. O singură firmă a depus ofertă pentru atribuirea contractului, Asirom Vienna Insurance Group SA. Valoarea contractului este de 396.286 de lei.

În caietul de sarcini este precizat faptul că minima cantitate care ar putea fi solicitată pe întreaga durată de desfășurare a acordului cadru este de 66 polițe CASCO iar cantitatea maxima este de 72 de polițe CASCO.

Autosanitarele din dotarea unității vor fi asigurate pentru următoarele riscuri : ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, căderi, incendiu, trăsnet şi explozie, ploaie torenţială.

De asemenea, este necesară obligativitatea de a avea din partea Autorităţii de Supraveghere Financiare (cu confirmarea scrisa de la sus menționata autoritate) o adresa din care sa reiasă că ofertantul nu a avut in ultimii 2 ani nici o sancțiune din partea ASF, in conformitate cu prevederile Legii nr.32/2000). Documentul trebuie sa fie emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara in anul 2016. Primele de asigurare vor fi calculate numai în funcţie de sumele asigurate. Nu se acceptă diminuarea sumelor asigurate.

Asirom Vienna Insurance Group SA are sediul în Bucureşti și funcționează din 1991. Capitalul social integral vărsat al firmei este de 340.369.190,5 de lei. Domeniul de activitate al firmei este reprezentat de activități de asigurare.

Vienna Insurance Group (VIG) este lider în asigurări atât in Austria, cat și în Europa Centrala și de Est. Aproximativ 50 de companii din 25 de țări formează un grup cu tradiție, brand-uri puternice și relații apropiate cu clienții.

Acționar majoritar în Asirom Vienna Insurance Group SA este Vienna Insurance Group, cu sediul în Austria la Viena și care are o cotă de participare de 86,3758%. Asociată în aceeași firmă este și Lvp Holding Gmbh, cu sediul tot în Austria, la Viena și cu o cotă de participare de 13,1895%.

Asirom Vienna Insurance Group SA a declarat la sfârșitul anului 2015 un profit 0 și pierderi de 50.510.109 de lei. Numărul mediu de salariați este de 890 de persoane.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii