Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonată la contracte cu primăriile din Constanța SC Autoprima Serv va reabilita străzile din Negru Vodă (document)

ro

27 Jan, 2015 17:53 2321 Marime text
Primăria Negru Vodă a atribuit la data de 29 decembrie 2014 contractul de execuție lucrări pentru proiectul "Reabilitare și modernizare străzi în Orașul Negru Vodă și General Toshevo, România-Bulgaria, Cross-border Road MIS - ETC 324".


Valoarea estimată totală a contractului a fost de 12.139.568 lei, fără TVA. Dintr-un număr de opt oferte primite a fost ales prețul cel mai scăzut. Astfel că SC Autoprima Serv SRL Constanța a câștigat licitația pentru suma de 10.029.961 lei, anunță licitatiapublica.ro.
 
Autoprima Serv a realizat în utimii ani mai multe lucrări de reparare și construcții de drumuri în județul Constanța, beneficiind de contracte cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri și cu Primăriile Horia, Albești, Lumina, Pecineaga etc.
 
Firma are ca obiect de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor și îi are ca sociați, cu părți egale, pe soții Iudit și Adrian Balagiu. În anul 2013, cu doar 83 de angajați, societatea a avut o cifră de afaceri de 54,6 milioane de lei și un profit net de 6,3 milioane de lei. Coform estimărilor vrajitorul.eu, Autoprima Serv se află într-o situație financiară bună și are un grad ridicat de stabilitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii