Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul județean de interpretare instrumentală ”Cantabile”

ro

12 Jun, 2015 09:34 2407 Marime text
Vineri, 12 iunie 2015, între orele 9-14, va avea loc Concursul județean de interpretare instrumentală  ”Cantabile”, aflat la cea de a IX-a ediție. Concursul ce se desfășoară anual, fiind organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Colegiul Național de Arte “Regina Maria” pe doua sectiuni: pian și suflători/percuție.
Ediția din acest an are înscriși în competiție 75 de elevi ce studiază instrumentul la C.N.A. ”Regina Maria “ pe diferite nivele de școlarizare: primar, gimnazial, liceal pentru secțiunea muzică cultă: pian, instrumente de suflat/percuție și se dorește a fi un cadru de manifestare culturală pentru elevii din segmentul învățământ vocațional, dar și un prilej de încununare a efortului depus în acest an școlar, deopotrivă de elevi și de profesorii îndrumători.
Festivitatea de premiere va avea loc la ora 15.30, în sala “Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte ”Regina Maria” unde vor evolua câte 3 finaliști de la fiecare secțiune pentru Trofeul Festivalului Cantabile - editia 2015.
 
 Consilier de imagine,
Prof. Monica Enache
E-mail: enachemonyk@yahoo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii