Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reduceri de până la 45% la ABONAMENTELE lunare valabile 5, 10, 15 ZILE

ro

18 Jun, 2012 23:45 2220 Marime text

CFR Călători informează că, începând de luni, 18 iunie 2012, pasagerii care vor opta pentru abonamentul lunar, valabil 5, 10 sau 15 zile într-o lună calendaristică, vor beneficia de reduceri de până la 45% astfel:

§ 45% pentru Abonament 15 / valabil 15 zile,

§ 35% pentru Abonament 10 / valabil 10 zile,

§ 25% pentru Abonament 5 / valabil 5 zile.

Abonamentele lunare 5, 10 şi 15 zile sunt legitimaţii de călătorie nominale care se emit pentru trenuri de orice rang, la clasa a 2-a, pe distanțe de până la 1.000 km.

La cumpărarea unui astfel de abonament, este necesară completarea de către pasager a unei cereri în care se vor menţiona date personale, detalii despre transport (ruta, tipul de tren) şi în clar cele 5, 10 sau 15 zile (nu neapărat consecutive) din lună în care se vor efectua călătoriile. Acesta nu dă dreptul la anticiparea sau amânarea călătoriei pentru alte zile decât cele înscrise în legitimaţia de călătorie. Pentru abonamentul valabil la tren IC sau IR nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Exemple comparative tarife preț întreg și abonamente:

Alte tipuri de abonamente existente:

§ abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii, latrenuri: Regio, InterRegio, Intercity, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km.

§ abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii pentru elevi şi studenţi, la trenuri Regio, se emit numai la clasa 2-a, până la distanţă de 300 km.

§ abonamente săptămânale cu număr nelimitat de călătorii, la toate categoriile de trenuri, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km.

Toate tipurile de abonamente se pot cumpăra de la staţiile mari şi agenţiile de voiaj CFR din ţară. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.cfrcalatori.ro sau puteţi solicita informaţii la numărul de telefon 021.319.0358 (Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti).

============

Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători "CFR Călători" S.A.

CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.

Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de vârstă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii