Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV şi-a înfiinţat propria editură

ro

13 Aug, 2012 15:29 1293 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

CERONAV şi-a înfiinţat  propria editură

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporuri Navale -CERONAV are, de la începutul lunii august, propria editură, care îi poartă numele. Prin înfiinţarea acesteia, CERONAV oferă specialiştilor din cadrul instituţiei posibilitatea de a-şi publica rezultatele cercetărilor ştiinţifice individuale sau colective şi de a sprijini procesul de instruire, facilitând  astfel accesul cursanţilor şi al personalului didactic la noutăţile din domeniul navigaţiei.
„Editura CERONAV a fost înregistrată la Biblioteca Naţională a României în data de 2 august 2012, aceasta fiind parte a noii strategii de dezvoltare a Centrului. Odată cu înregistrarea editurii, am primit şi primul set de zece ISBN-uri. Planul editorial pentru primul an de funcţionare cuprinde un număr mare de titluri pregătite pentru a fi publicate de către experţii noştri, care au o activitate de cercetare şi instruire în sectorul naval, recunoscută pe plan internaţional” a declarat directorul general al CERONAV, dl. Ovidiu Cupşa.
Editura CERONAV va cuprinde două colecţii, una nautică pentru publicarea cărţilor privind navigaţia maritimă şi fluvială şi una tehnică, pentru publicaţiile din domeniul electromecanicii şi tehnologiilor navale.
Prima carte ce va fi publicată la noua editură este “ Sisteme integrate de transport”, avându-l ca autor pe dl. Ovidiu Cupşa. Cartea cuprinde noţiuni despre multimodalism şi intermodalism şi prezintă evoluţia sistemului integrat de transport în contextul globalizării.

Compartiment Comunicare, Relaţii Publice şi Secretariat

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii