Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Totul pentru CASA TA!

ro

25 Aug, 2010 18:05 1964 Marime text

În ciuda unui climat economic recesionar, CARPATICA ASIG a demonstrat capacitatea de a obţine performanţă. Astfel, în primul semestru al anului 2010 compania a înregistrat un volum al primelor brute subscrise de 168.44 milioane lei, cu 128% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Până la jumătatea acestui an compania a înregistrat un profit brut de 22.23 milioane lei.

Prezentă pe piaţa asigurărilor de 14 ani, societatea a înregistrat o evoluţie ascendentă în ultimii ani, în anul 2010 reuşind să pătrundă în top 10 asigurători pe segmentul de asigurări generale.

În perioada 1 august-30 septembrie, Carpatica Asig derulează o Campanie promoţională de asigurare a locuinţelor: "Totul pentru CASA TA!" Astfel, oricine încheie în această perioadă poliţa obligatorie şi poliţa facultativă, beneficiază gratuit de protecţie contra riscurilor de : incendiu, trăsnet, explozie, căderea peste bunurile asigurate a unor aparate de zbor pilotate, a unor părţi din acestea sau a încărcăturii lor, coliziune cu un autovehicul, boom-sonic, fenomene atmosferice.

Pachetul de asigurări facultative include şi riscurile acoperite de asigurarea obligatorie a locuinţei pentru diferenţa dintre suma maximă asigurată de aceasta şi valoarea reală a locuinţei.

Cu numai 50 de bani pe zi CARPATICA ASIG garantează TOTUL pentru CASA TA !

Aşteptăm potenţialii clienţi în toate cele peste 90 de unităţi teritoriale din ţară.

Mai multe detalii pe www.carpaticaasig.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii