Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita de curtoazie la Palatul Camerei Nationale a Ambasadorului Republicii Irak in Romania

ro

15 Mar, 2012 00:56 1037 Marime text

Bucuresti, 13 martie 2012: Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, E.S. Domnul Avocat Mihail M. Vlasov, a primit vizita de curtoazie a E.S. Domnul Mohammed Saeed Al-Shakarchid, Ambasadorul Republicii Irak in Romania.

Vizita Ambasadorului Republicii Irak la Palatul Camerei de Comert a fost un bun prilej de consolidare a relatiilor traditionale de colaborare si prietenie ce leaga cele doua tari. Discutiile s-au axat pe aspecte privind cooperarea directa dintre comunitatile de afaceri din cele doua tari.

Presedintele Camerei Nationale a prezentat structura Sistemului Cameral din Romania si serviciile de care oamenii de afaceri irakieni se pot bucura pentru stabilirea de contacte de afaceri in Romania.

La randul sau, Ambasadorul Republicii Irak a multumit pentru primirea deosebit de calduroasa si a prezentat o serie de aspecte importante pentru dezvoltarea si revigorarea relatiilor economice si comerciale dintre cele doua tari, domeniile cele mai atractive fiind: constructiile (reconstructia Irakului) si industria petroliera (Irakul are nevoie de tehnologie inalta pentru exploatarea resurselor).

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Directia Reprezentare Camerala

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii