Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de Turism “VACANŢA” Constanţa 2013

ro

09 Sep, 2013 19:36 1221 Marime text
Ediţia a III-a, 1 – 3 noiembrie 2013
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanța) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociația de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL – DELTA DUNARII, organizează, în perioada 1 – 3 noiembrie 2013, a treia ediţie a Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 1 noiembrie 2013, începând cu ora 12.00.
Succesul ediţiei anterioare din perioada 17 – 19 mai 2013, la care au fost prezenţi cei mai importanţi touroperatori din România şi Bulgaria, destinaţii turistice din România, centre SPA, complexuri hoteliere de renume a trezit interesul constănţenilor pentru acest eveniment şi a impus lansarea Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa, ediţia de toamnă 2013.
Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru expozanţi, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.
La târg vor participa: agenții de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun 2013 şi Revelion 2014, precum şi discounturi şi Oferte Speciale pentru planificarea vacanţei în 2014.
Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa fac parte: reprezentaţii folclorice reprezentantive pentru variate zone şi destinații turistice din ţară şi străinătate, prezentări de oferte şi destinații turistice şi tombole cu premii surpriză pentru vizitatori, etc.
Prin organizarea sa la Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism “VACANŢA” Constanţa va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00). Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă.
Considerăm că, este oportun să oferim constănţenilor , una dintre cele mai importante pieţe – sursă de turişti din România, oferte pentru toate destinaţiile turistice (turism montan, turism de tratament, aventură, city break-uri, turism religios şi pelerinaje) în cadrul unui eveniment binemeritat şi mult aşteptat!
 
 
  Lucia CALENICI Adriana CARANFIL Mihaela Raluca LĂZĂREANU
  Purtator de cuvant CCINA Purtator de cuvant ANAT Consilier turism ALDD
  0725 308583 0749 050588 0724 557017
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii