Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar arbitraj 2011 - CCINA

ro

06 May, 2011 17:06 1542 Marime text

Curtea de Arbitraj Comercial si Maritim Constanta de pe langa Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura si Centrul Enterprise Europe Constanta vor organiza in colaborare cu Baroul Constanta si Liga Consilierilor Juridici din Judetul Constanta in data de 07.05.2011, ora 10.00, un Seminar de larg inters cu tema "Arbitrajul comercial intern si international. Actualitate si perspective".

 

Evenimentul se va desfasura in Sala de Conferinte a C.C.I.N.A. (etajul al II-lea) din Constanta din B-dul.Alexandru Lapusneanu nr. 185A. Ne vor onora cu prezenta invitati distinsi de la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, precum dl. Marin Voicu, dl. Radu Bogdan Bobei si dl.Bazil Oglinda - arbitri ai Curtii de Arbitraj Comercial International .

 

Lucrarile vor fi coordonate de catre dl. Dan Frangeti, Presedintele Curtii de Arbitraj Comercial si Maritim de pe langa C.C.I.N.A.

 

Se asteapta ca la acest eveniment sa participe in jur de 100 de avocati si consilieri juridici din Constanta, precum si reprezentanti ai unor firme din diferite domenii de activitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii