Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate şi perspective la încheierea mandatului ES Ambasadorul Republicii Cuba în România, Doamna Marta C. Fajardo Palet

ro

23 Sep, 2013 18:58 1168 Marime text
Bucureşti, 19 septembrie 2013: Excelenţa Sa, Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov a primit vizita de „Rămas Bun” a Excelenţei Sale, Ambasadorul Cubei în România, Doamna Marta C. Fajardo Palet, prilej de a celebra bunele relaţii de colaborare dintre Camera de Comerţ Naţională a României şi Ambasada Republicii Cuba la Bucureşti, concretizate în iniţiative comune bogate, în beneficiul oamenilor de afaceri români şi cubanezi.
 
Reuniunea a inclus o retrospectivă a activităţilor de promovare a relaţiilor economice şi comerciale româno-cubaneze care, a notat Excelenţa Sa Doamna Ambasador, au înregistrat un progres notabil în 2012, ce deschide numeroase posibilităţi de extindere a cooperării bilaterale în viitor, în ciuda crizei economice globale. Excelenţa Sa a mulţumit Conducerii Camerei de Comerţ Naţionale pentru deschidere şi colaborare, vorbind despre rolul esenţial al Camerelor de Comerţ, structuri de reprezentare ale oamenilor de afaceri, în dinamizarea schimburilor comerciale bilaterale.
 
La rândul său, Excelenţa Sa Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov a evidenţiat dialogul excelent, proiectele dezvoltate şi implicarea Ambasadei Republicii Cuba la Bucureşti în promovarea oportunităţilor de cooperare la nivelul celor două comunităţi de afaceri.
 
„A fost o onoare pentru Camera de Comerţ Naţională să colaboreze cu Excelenţa Voastră şi am convingerea că ne vom bucura în continuare de aceleaşi bune auspicii pentru îndeplinirea misiunii noastre comune de consolidare a relaţiilor comerciale bilaterale dintre România şi Cuba”, a declarat Excelenţa Sa, Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov.
 
 
„Buna colaborare dintre organizaţiile noastre descrie perspectiva unui viitor benefic relaţiilor de afaceri româno-cubaneze. Deşi schimburile comerciale au crescut, acestea nu evidenţiază pe deplin potenţialul şi oportunităţile celor două pieţe. Sunt încă multe oportunităţi de afaceri neexplorate de companiile din ţările noastre, iar evenimentele de promovare - târgurile internaţionale, misiunile economice, reprezintă o platformă generoasă pentru extinderea cooperării româno - cubaneze”, a declarat Ambasadorul Republicii Cuba în România, Doamna Marta C. Fajardo Palet.
 
În acest context, Camera de Comerţ Naţională a reiterat alături de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti interesul Sistemului Cameral românesc pentru manifestările expoziţionale organizate în Cuba, în special oportunitatea de a participa la Târgul Internaţional de la Havana - FIHAV 2013.
 
În încheierea vizitei, Excelenţa Sa Ambasadorul Cubei şi-a luat „Rămas Bun” printr-un mesaj de prietenie, consemnat în Cartea de Onoare a Camerei de Comerţ Naţionale.
 
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii