Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizarea Reuniunii de Afaceri România - Estonia, în data de 02 octombrie 2013, la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale

ro

23 Sep, 2013 18:56 1249 Marime text
Bucureşti, 18 septembrie 2013: În marja apropiatei vizite a ES Preşedintele Republicii Estonia, Domnul Toomas Hendrik Ilves, în România, în perioada 01- 03 octombrie 2013, ES Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov a primit vizita de lucru a ES Ambasadorul Republicii Estonia pentru România şi Polonia, Domnul Eerik Marmei.
 
ES Domnul Ambasador a mulţumit ES Preşedintelui CCIR pentru primirea călduroasă şi a punctat faptul că este prima vizită oficială la o organizaţie din România, după semnarea scrisorilor de acreditare.
 
În contextul vizitei la Camera de Comerţ şi Industrie a României, în 02 octombrie 2013, a ES Preşedintele Estoniei Dl. Toomas Hendrik Ilves, alături de o delegaţie oficială şi reprezentanţi ai mediului de afaceri eston şi român, ES Domnul Ambasador a subliniat importanţa Camerelor de Comerţ şi a necesităţii  dezvoltării dialogului bilateral pe linia mediului de afaceri, a dinamizării cooperării comerciale în domenii cu potenţial precum: tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor, apărare şi securitate, imobiliare, construcţii, prin iniţiative comune - evenimentele de promovare, misiuni economice, seminarii de afaceri, asigurând Conducerea Camerei de Comerţ Naţionale de întreg sprijinul Ambasadei pentru reuşita apropiatului eveniment.
 
ES Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a mulţumit la rândul său ES Domnului Ambasador pentru deschidere, exprimându-şi convingerea că Reuniunea de Afaceri din data de 02 octombrie va contribui în mod real la dinamizarea schimburilor comerciale între cele două comunităţi de afaceri, prin conturarea unui cadru de dialog complex, pe ample paliere economice, comerciale.
 
În încheierea vizitei de curtoazie, ES Ambasadorul Republicii Estonia, Domnul Eerik Marmei a semnat în Cartea de Onoare a Camerei Naţionale, apreciind în mod deosebit discuţiile purtate cu ES Preşedintele Camerei de Comerţ  Naţionale, cu privire la climatul de afaceri din România, informaţiile furnizate fiind deosebit de utile şi mai ales benefice pentru activitatea sa la început de mandat şi pentru oamenii de afaceri estonieni interesaţi de cooperarea cu România.
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României
Direcţia Reprezentare Camerală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii