Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forumul Economic al Oamenilor de Afaceri Turci din Balcani

ro

26 Oct, 2012 23:13 1532 Marime text

În data de 30 octombrie 2012, între orele 9.30 - 16.00, Camera de Comerţ Naţională a României, în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (T.I.A.D.), Consiliul pentru Relatii economice Externe (DEIK), Consiliul Mondial Turc de Afaceri (DTIK) si cu sprijinul Ministerului Economiei, din Turcia, organizează la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale a României

Forumul cuprinde, în prima parte, o sesiune plenară de alocuţiuni şi luări de cuvânt ale înalţilor oaspeţi români şi turci (Amfiteatrul Al. I. Cuza), un prânz de lucru la Aula Candelabrelor, urmat de prezentări privind colaborarea bilaterală româno-turcă, în cea de-a doua parte (Amfiteatrul Al. I. Cuza).

Audienţa va fi onorată de prezenţa Excelenţei Sale Prim Ministrul României Domnul Victor Ponta, a Excelenţei Sale Ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, Domnul Ömür Sölendil, precum şi a Excelenţelor Lor, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Domnul Ovidiu Silaghi, Ministrul Delegat pentru Mediul de Afaceri, Domnul Alexandru Mihai Voicu, Domnul Mustafa Sever, Ministrul Adjunct, Ministerului Economiei din Republica Turcia şi a altor invitaţi de rang înalt.

Evenimentul va reuni peste 250 de oameni de afaceri turci din zona Balcani şi din România, consilieri economici ai Ambasadelor Republicii Turcia din ţări din Balcani.

Vă invităm să luaţi parte la acest eveniment şi totodată vă adresăm rugămintea de a confirma participarea dumneavoastră pe e-mailla adresa drc@ccir.ro sau fax 021.319.01.56.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii