Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera Nationala sustine Ora Pamantului 2012

ro

16 Mar, 2012 22:45 1176 Marime text

Bucuresti, 16 martie 2012

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fidela misiunii asumate de a sustine si sprijini mediul de afaceri romanesc, este nu mai putin preocupata si de impactul asupra mediului inconjurator, al modului prin care operatorii economici isi desfasoara activitatea.

Astfel, se raliaza initiativei orasului Iasi de colecta deseuri din plastic in fata Palatului Culturii din acest oras care, alaturi de Timisoara si Bistrita, este finalist in competitia Capitala Earth Hour Romania 2012, de altfel evenimentul bucurandu-se de sprijinul Primariei Orasului Iasi, alaturi de Earth Hour 60+ si de organizatia World Wide Fund.

Un mediu inconjurator curat inseamna, inainte de toate, o responsabilitate cruciala pentru generatiile viitoare, iar toate mediile din Romania trebuie sa inteleaga ca in fata unui deziderat ca acesta nu exista alte prioritati strategice.

In acest sens, Camera Nationala indeamna toti agentii si operatorii economici din aceste orase, si nu numai, sa participe la actiune, schimband paradigma cresterii economice cu orice pret, intr-o integrare a activitatilor comerciale si, in fapt, a vietii cotidiene, in respectul mediului inconjurator si a optimizarii consumului de utilitati. Nici nu trebuie sa cautam alte indemnuri, mai departe de intelepciunea populara, care spune, din vremuri imemoriale, Codrul e frate cu romanul!

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii