Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte si Încălţăminte TINIMTEX

ro

14 Nov, 2011 15:11 1732 Marime text

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte si Încălţăminte TINIMTEX
Ediţia de Iarna, 16 – 20 noiembrie 2011
Pavilion Expozitional - Mamaia


În perioada 16 – 20 noiembrie a.c, se va desfăşura Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, in staţiunea Mamaia din Constanţa, cel mai mare târg din tara in domeniul textil. Cu tradiţie pentru zona Dobrogea, organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta, TINIMTEX este cel mai mare eveniment national dedicat producatorilor interni  de imbracaminte si incaltaminte.
Manifestarea se va desfasura, pentru o perioada de 5 zile, pe o suprafata totala de 3.700 mp,  reunind un numar de 150 firme, participanti fideli ai acestei manifestari.
Cu aceasta editie dorim sa deschidem sezonul Cadourilor de Iarna, oferta producatorilor si comerciantilor este extrem de variata si menita sa satisfaca toate gusturile, atat din punct de vedere al calitatii produselor expuse, cat si din punct de vedere al pretului.
Numărul mare de participanţi si suprafetele ocupate, ne demonstrează faptul că acest târg se bucură de notorietate pe piata expozitiilor de profil, acest lucru datorându-se, in mare măsură si seriozitatii firmelor expozante.

TÂRGUL se va desfasura la Pavilionul Expozitional
· Pavilion Expozitional parter (confectii textile adulti, tricotaje, confectii, lenjerie, articole copii, confectii din blana si piele)
· Pavilion Expozitional etaj (incaltaminte si marochinarie)


Programul de vizitare al târgului:

In zilele de 16,17,18,19 noiembrie              10.00 - 20.00
In ziua de 20 noiembrie                             10.00 - 16.00

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii