Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Ambasada Belgiei in Romania pregatesc o misiune economica la Constanta

ro

10 Mar, 2011 17:21 1535 Marime text

In dimineata zilei de 10 martie 2011, domnul Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a primit vizita domnului Dirk Timmerman, Atasatul economic si comercial pentru Romania si Moldova al Ambasadei Belgiei la Bucuresti.

Agentia guvernamentala Flanders Investment & Trade impreuna cu Ambasada Belgiei, si-au propus organizarea unei misiuni economice la Constanta, in perioada 8-9 iunie 2011, la care vor participa peste 25 de agenti economici belgieni, misiune centrata, in principal, pe domeniile: transport si logistica. Vizita domnului Timmerman l-a sediul CCINA, s-a dorit a fi o vizita de lucru in vederea aprofundarii planului de organizare a acestei misiuni economice, la Constanta.

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta se va implica profund si va acorda tot sprijinul Ambasadei Belgiei in Romania, astfel incat intalnirea organizata, intre companiile constantene si firmele belgiene participante, sa fie un real succes.

In timpul discutiilor dintre domnul Presedinte Mihai Daraban si domnul Timmerman s-a pus accentul pe atragerea de investitii in judetul Constanta, in domeniul transportului, logisticii si nu numai. De asemenea, s-a discutat si despre importanta majora, atat economica cat si strategica, pe care o are Portul Constanta, ca port maritim, dar si ca port fluvial.

Domnul Atasat economic si comercial Dirk Timmerman a multumim domnului Presedinte Mihai Daraban pentru primire, iar intrevederea s-a incheiat cu exprimarea reciproca a deschiderii si disponibilitatii pentru o colaborare eficienta, pe viitor.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii