Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantenii sunt invitati sa participe la trei intalniri publice

ro

07 Dec, 2009 21:18 2045 Marime text

COMUNICAT DE PRESA REF. LA INTALNIRILE PUBLICE DIN 10-12 DECEMBRIE 2009 ORGANIZATE IN AULA BIBLIOTECII JUDETENE CONSTANTA

7 Decembrie 2009

            Cateva institutii constantene, respectiv Universitatea Andrei Saguna ,  Asociatia Strategia Dezvoltarii Romaniei – Regiunea Dobrogea, Universitatea Ovidius Constanta, Asociatia Generala a Economistilor – Filiala Constanta, impreuna cu institutii partener locale ca, Arhiepiscopia Tomisului Constanta , Asociatia Zona Metropolitana Constanta, Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Constanta, alaturi de alte institutii de nivel national sau regional organizeaza in Aula Bibliotecii Judetene Constanta, trei intalniri publice, avand temele:

-  “ Reforma institutionala, conditie a dezvoltarii societatii”- Ziua 1: Joi 10 decembrie, începând cu orele 15.00,
-  “ Dialogul cultural Est-Vest, ca limita ce nu limiteaza “ -  Ziua 2: Vineri 11 decembrie, incepand cu orele 14.30,                                                                   
-  “ Romania in criza economica mondiala“                   
 -  Ziua 3: Sambata 12 decembrie, incepand cu orele 11.00.

In Ziua a 1-a, pe componenta “Reforma institutionala “, va face o prezentare d-nul cms. sef Sirca Viorel, directorul Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj, unul din liderii locali reprezentativi ai evolutiei sistemului de evidenta a persoanelor.

In Ziua a 2-a va avea loc lansarea cartii “Paul Goma - 70” a scriitoarei constantence Elvira Iliescu si lansarea “Caietelor Revolutiei Romane din Decembrie”.

La “Conferinta despre criza economica”, au confirmat participarea ziaristul economic Ilie Serbanescu si analistul financiar Niels Schnecker. De pe plan local, vor sustine puncte de vedere economisti valorosi, recunoscuti in mediul profesional asociativ, bancar sau institutional.

In functie de domeniul de specialitate sau de interes invitam constantenii sa participe la intalnirile publice prezentate .

COORDONATORUL ACTIVITATILOR
Dezideriu Dudas                                         

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii