Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veneto Banca lansează Depozitul „Avanti” cu dobânda plătită anticipat

ro

23 Jun, 2014 12:36 1363 Marime text
Bucuresti, 23 iunie 2014
 
Veneto Banca lansează Depozitul “Avanti” prin intermediul căruia clienții beneficiază de dobândă în ziua în care au constituit depozitul, fără a mai trebui să aștepte scadența depozitului. În plus, pentru retragerea sumelor provenite din dobânzi, în ziua virării lor în contul clientului, cât și a capitalului, la data scadenței depozitului, nu se percep comisioane.
 
Depozitul “Avanti” are o durată de 3 luni, poate fi constituit din fonduri noi în Lei sau în Euro pentru valori de minimum 4.000 Lei sau 1.000 Euro și este adresat atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.
 
Dobânzile anuale acordate pentru acest depozit sunt 2,75% pentru depozitele în Lei și 1,50% pentru cele în Euro.
 
 “Depozitul Avanti este rodul dorinței noastre de a răspunde cerințelor pieței cu soluții flexibile și avantajoase, capabile să satisfacă nevoile clienților noștri. Dorim astfel să ne adresăm acestor nevoi prin lansarea unui depozit care oferă dobânda anticipat, cu o rată a dobânzii interesantă, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companii. În plus, la sfârșitul celor 3 luni ale contractului, clientul poate retrage suma depusă fără a plăti vreun comision de retragere,” a declarat Alberto Morini, Director Veneto Banca România.
 
Veneto Banca
Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achiziționat pachetul majoritar la Banca Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă în data de 26 mai 2014.
 
Grație unei strategii de dezvoltare constantă, începută cu 15 ani în urma, Veneto Banca este astăzi a 12 instituție bancară din Italia. Pe piața românească, prin intermediul Sucursalei București, Veneto Banca deține o rețea de 22 de agenții, dintre care 5 se află în capitală și 17 în cele mai importante orașe ale țării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii