Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UniCredit câștigă 16 premii Euromoney pentru serviciile de Private Banking

ro

19 Feb, 2016 17:54 2786 Marime text
UniCredit Private Banking a fost recunoscută încă o dată pentru serviciile excelente oferite clienților săi, câștigând 16 premii la mai multe categorii locale și regionale în cadrul “Private Banking Survey 2016” realizat de prestigioasa revistă Euromoney.
 
Premiile obținute de UniCredit
 
 Pentru Europa Centrală și de Est            Best Private Banking Services Overall
Net-Worth-Specific Services
(la sub-categoria: Super affluent clients USD 1 million to USD 5 million)
Commercial Banking Capabilities
 Pentru Austria                         Net-Worth-Specific Services
(la sub-categoria: Super affluent clients USD 1 million to USD 5 million)
 Pentru Croația                                    Best Private Banking Services Overall
Investment Banking Capabilities
Commercial Banking Capabilities
 Pentru Cehia                                     Philanthropic Advice
Innovative Technology – Client Experience
Innovative Technology – Back Office Systems
 Pentru Italia                                                Commercial Banking Capabilities
Succession Planning Advice and Trusts
Innovative Technology – Client Experience
Innovative Technology – Back Office Systems
 Pentru Slovacia                                    International Clients
 Pentru Turcia                                    Philanthropic Advice
  
Studiul Private Banking Euromoney este publicat anual și oferă atât o evaluare calitativă, cât și una cantitativă a celor mai bune servicii în domeniul private banking, pe criterii geografice și tipuri de servicii oferite. Studiul este considerat ca fiind unul dintre cele mai prestigioase din industria de gestionare a averii, întrucât combină analiza datelor furnizate de bănci cu observațiile oferite de clienți. Studiul acoperă mai mult de 15 produse și categorii de clienți, în funcție de regiune și context local, și prezintă rezultate pentru 69 de țări. Aproape 600 de instituții din 90 de țări au luat parte la Private Banking Survey Euromoney 2016, oferind 2.616 de răspunsuri.
 
Jan TronicekHead of UniCredit Private Banking pentru Europa Centrală si de Est, a declarat : "În ultima perioadă ne-am concentrat să le facilităm clienților noștri obținerea unui control mult mai mare asupra portofoliilor lor, concomitent cu un acces în timp real, prin intermediul instrumentelor digitale, asupra informației legate de investiții. Noi credem că acest lucru va îmbunătăți experiența clientului și îi va consolida loialitatea. Din acest motiv, vom continua să investim atât în tehnologie cât și în pregătirea colegilor din Private Banking, acțiuni pe care le considerăm cheia pentru succesul viitor. Aceste premii dovedesc eforturile noastre permanente de a fi un lider în domeniul nostru și devotamentul nostru pentru clienți."
 
Divizia UniCredit Private Banking pentru Europa Centrală și de Est furnizează o gamă completă de servicii și produse pentru mai mult de 24,500 de clienți din 9 țări aflate în regiune, deținând aproximativ 11,2 miliarde de Euro în active financiare. Datorita expertizei și stabilității Grupului UniCredit, ca bancă de prim rang în Europa, Divizia CEE Private Banking a UniCredit poate oferi o perspectivă independentă asupra piețelor și asupra celor mai bune produse din această categorie. UniCredit CEE Private Banking aspiră să ofere servicii financiare clienților într-un mod ușor de înțeles și să se adreseze unei piețe complexe având strategii clare și transparente pentru a proteja și optimiza capitalul clienților, în funcție de nevoile acestora.
 
Despre UniCredit
 
UniCredit este un grup financiar de primă mărime în Europa, având baze solide în 16 țări europene. Rețeaua noastră, prezentă în aproape 50 de piețe, include peste 7800 de sucursale și peste 141.00 de angajați (potrivit datelor existente până la 30 septembrie 2015)
În regiunea Europei Centrale și de Est, Grupul deține o puternică rețea de aproximativ 2100 de sucursale (3100 de sucursale, incluzându-le pe cele din Turcia)
UniCredit operează în următoarele țări: Austria, Azerbaijan, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Ungaria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii