Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un weekend plin de tenis la Mamaia

ro

21 May, 2012 17:40 2567 Marime text

Bucuresti, 21 mai. Pentru al treilea an consecutiv, Tenis Club Idu, din Mamaia, va gazdui primul turneu de tenis din seria celor patru de tip Platinum dedicate amatorilor. Evenimentul va avea loc in perioada 24-27 mai, in cadrul BCR Tenis Partener, comunitatea tuturor amatorilor de tenis. Pe langa competitia propriu-zisa, sambata, 26 mai, orice doritor poate participa gratuit la o prima lectie de tenis, iar inscrierile sunt inca deschise.

Competitia care deschide drumul marilor evenimente BCR Tenis Partener Platinum din 2012 reuneste, in perioada 24-27 mai, la Mamaia, la Tenis Club Idu, aproximativ 180 de jucatori amatori de tenis, cumuland peste 150 de meciuri, disputate in numai patru zile. In plus, copiii pana in 10 ani se vor intrece in turneul care le este dedicat: Tenis10. In acest an, ultima zi a primului turneu "de Mare Slem" al amatorilor va coincide cu prima zi a celui de-al doilea turneu anual de Mare Slem al profesionistilor: Roland Garros.

Celor care nu sunt inca membrii BCR Tenis Partener, sunt incepatori si cred ca le-ar prinde bine niste sfaturi de baza din partea unui instructor profesionist, organizatorii le ofera o prima lectie de tenis. Gratuit! Pentru a-si asigura locul pe lista celor care vor beneficia de lectia gratuita, doritorii trebuie sa trimita un e-mail la adresa bcrtp@mpg.com.ro, in care sa mentioneze datele de contact (nume, prenume, data nasterii, e-mail, telefon) si sa specifice motivul pentru care doresc sa participe. Imediat ce au primit confirmarea inscrierii pe e-mail, e suficient sa se prezinte la Tenis Club Idu, sambata, 26 mai, la orele 15:00. Este recomandat echipamentul sportiv adecvat. Inscrierile se pot face pana vineri, 25 mai, dar locurile sunt limitate.

Daca raman atasati de tenis, cei care iau prima lectie se pot alatura celor peste 7 000 de jucatori inscrisi deja in BCR Tenis Partener. 300 de turnee dedicate amatorilor, indiferent de nivelul de joc, varsta sau sex, ii asteapta pe tot parcursul anului.

Turneul de la Mamaia este primul din seria celor patru Platinumuri organizate pentru al treilea an consecutiv in cadrul circuitului national BCR Tenis Partener. Evenimentului gazduit de Tenis Club Idu ii vor urma alte trei similare: Timisoara (21-24 iunie), Sibiu (26-29 iulie) si Bucuresti (6-9 septembrie).

Despre BCR Tenis Partener

BCR Tenis Partener este comunitatea tuturor amatorilor de tenis, adresandu-se oricarui pasionat cu varsta peste 11 ani, indiferent de nivelul de joc sau de sex.

BCR Tenis Partener inseamna: noi parteneri de joc, partide cu miza, turnee, clasamente, reduceri la inchirierea terenurilor de tenis si la echipamentul sportiv, alte beneficii din partea sponsorilor si a partenerilor proiectului. Toate facilitatile oferite sunt sustinute de o complexa platforma online, www.bcrtenispartener.ro, similara aceleia a circuitului ATP.

 BCR Tenis Partener in 2009 - Let's tennis!

Peste 3 500 de jucatori au participat la 107 turnee, organizate in 56 de cluburi de tenis din 35 de orase.

 BCR Tenis Partener in 2010 - Mai mult decat tenis

Peste 5 000 de jucatori au participat la 154 de turnee, organizate in 73 de cluburi de tenis din 43 de orase.

 BCR Tenis Partener in 2011- Tenis pentru toti

Peste 6 500 de jucatori au participat la 200 de turnee, organizate in 101 cluburi de tenis din 53 de orase.

 BCR Tenis Partener in 2012- Tenis pentru toti

Peste 250 de turnee vor fi organizate in peste 110 cluburi de tenis din peste 60 de orase. Obiectivul este ca numarul pasionatilor de tenis inscrisi in BCR Tenis Partener sa atinga 8 000.

Despre MPG

MPG este o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive asociate cu campanii de comunicare specifice si vectori media specializati. Din portofoliul de clienti ai MPG fac parte unele dintre cele mai importante corporatii din Romania. Avand expertiza si capacitatea de a intelege publicul sportiv, practicantii unui sport si pasiunile acestora, MPG implementeaza pentru clientii saiconcepte de promovare mai eficiente si mai usor masurabile.

Despre BCR

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr. 1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr. 1 dupa numarul de clienti si banca Nr. 1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr. 1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.000 de bancomate si POS - peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii