Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simulare de jaf armat la Banca Comerciala Carpatica

ro

13 Jan, 2010 21:46 1313 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Simulare de jaf armat la Banca Comerciala Carpatica

 In data de 14.01.2010, Banca Comerciala Carpatica in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Giurgiu si cu Unitatea de Monitorizare S.C. Nova Force S.R.L., va organiza o simulare de jaf armat – „ spargerea casieriei unitatii ” la sediul Agentiei BCC Giurgiu incepand cu orele 9.00 si care va dura aproximativ 10 minute. Pe aceasta cale dorim sa asiguram opinia publica asupra interesului si seriozitatii cu care Banca Comerciala Carpatica trateaza astfel de situatii, cu privire la siguranta clientilor si angajatilor bancii.

Amintim ca programul cu clientii Agentiei BCC Giurgiu, isi va relua activitatea normala dupa finalizarea acestei simulari.  
_________________________________________

Banca Comercială Carpatica SA are sediul central în Sibiu şi este o bancă autohtonă, având capital majoritar român. În prezent, Carpatica deţine o reţea teritorială vastă de 200 de sucursale, agenţii şi reprezentanţe acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de bancă sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor celor peste 400.000 de clienţi persoane fizice, IMM şi Corporaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii