Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RIB a inceput creditarea prin programul Prima Casa 2

ro

04 Jun, 2010 19:02 1510 Marime text
Romanian International Bank a început din data de 01.06.2010 primirea dosarelor pentru creditele prin programul Prima Casa 2, având condiţii de acordare avantajoase.

RIB sprijină tinerii în achiziţionarea unei locuinţe prin intermediul acestui program guvernamental, având comisioanele de analiză dosar, de acordare, de administrare sau de rambursare anticipată de 0 %. Rata dobanzii pentru creditele în euro este EURIBOR la 3 luni plus o marjă de 4,00% pe an, iar pentru cele în lei ROBOR la 3 luni plus o marjă de 2,50% pe an.

Plafonul de care dispune RIB pentru acordarea creditelor Prima Casă 2 în 2010 este 1.078.167 euro (echivalent în lei).

Oferind depozite cu dobânzi de top la valută şi lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din România, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardului cu CHIP, implementarea şi perfecţionarea mecanismelor de tranzacţionare de la distanţă, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB îşi consolidează poziţia de bancă axată pe calitatea superioară a produselor şi serviciilor.

Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti (15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii