Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RBL a redus dobanzile la creditele cu avans ZERO - 7,9% dobanda fixa la lei

ro

14 Jul, 2010 22:46 1393 Marime text
Bucureşti, 13 iulie 2010 - Raiffeisen Banca pentru Locuinţe (RBL) a redus dobânzile la cele două tipuri de finanţări imediate cu ipotecă pentru domeniul locativ: creditele cu avans şi fără avans.

Astfel, dobânda la creditul cu avans ZERO este, începând cu această lună, 7.9% pe an fixă la lei, pentru creditul garantat cu ipotecă, faţă de 11,9% cât era până în acest moment. După maxim 60 luni, dobânda se reduce de la 7,9% la 4,5%, fixă pe toată perioada de rambursare a creditului.

"Ne bucurăm să anunţăm acest val de reduceri la dobânzile la credite. Astfel că, în acest moment, putem spune că oferim credite în lei cu cele mai mici dobânzi fixe de pe piaţă.

Este foarte simplu: clientul care are nevoie acum de bani, accesează un credit ipotecar, fără avans, cu dobândă fixă de 7,9%, iar după maxim 5 ani dobânda se reduce la 4,5%, fixă pe toată perioada de rambursare rămasă.

Este important să subliniez şi faptul că produsele noastre sunt unele dintre cele mai sigure produse financiare de pe piaţă. Clienţii noştri sunt la adăpost de fluctuaţiile pieţei monetare sau valutare atât pe partea de creditare cât şi pe partea de economisire, pentru că dobânzile sunt fixe si cunoscute încă de la început de client." a declarat Andrei Stamatian, preşedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.

În plus, pentru cei care dispun deja de 40% sau 50% din suma de care au nevoie, RBL a scăzut dobânda Creditului Intermediar la o valoare de 6.9% pe an la lei pentru creditul garantat cu ipotecă, faţă de 8,9% cât era până în prezent.

După maxim 60 luni şi împrumutul Intermediar se transformă automat în Credit Locativ cu o dobândă de 4,5% sau 6% pe an la lei, în funcţie de varianta de produs aleasă de client, fixă pe toată perioada de rambursare.

Reducerea dobânzilor la creditele fără avans şi intermediare este valabilă până pe data de 30 septembrie 2010. Astfel, clienţii pot beneficia de dobânzile avantajoase şi fixe (7,9% si 6,9%) pe toată perioada de rambursare dacă solicită creditul în această perioadă.

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe oferă produse de economisire-creditare, orientate spre îmbunătăţirea situaţiei locative.

Clienţii care încheie un contract de economisire-creditare trebuie să economisească o perioada de timp, urmând ca, ulterior să aibă posibilitatea accesării unui credit cu dobândă fixă de 4,5 % pe an sau 6%, în funcţie de produsul ales.

Banca oferă clienţilor săi două variante de produse destinate îmbunătăţirii domeniului locativ:

a) Varianta 1

- dobânda la sold economisit: 1,5%

- sold minim economisit: 40% din suma contractată

- rata dobânzii la credit: 4,5%

b) Varianta 2

- dobânda la sold economisit: 3 %

- sold minim economisit: 50% din suma contractată

- rata dobânzii la credit: 6%

Comisioanele practicate de RBL sunt:

ð Comision rambursare anticipată: ZERO (0)

ð Comision deschidere contract de economisire-creditare: 1,2%

ð Comision de administrare anual: 36 Lei.

ð Comision acordare credit locativ: 3%

Finanţările acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinţe sunt folosite atât pentru renovare, modernizare, extindere, construcţie sau cumpărare de locuinţe, cât şi pentru refinanţarea altor credite ipotecare/imobiliare, contractate de la alte bănci.

Produsele oferite de RBL sunt vândute în prezent prin cele peste 550 de agenţii Raiffeisen Bank şi la partenerul de afaceri Consultanţă Financiară Germană.

Informaţii despre produsele oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinţe se pot obţine la numărul de telefon +4021/ 2 333 000 de luni până vineri între orele 08:00 - 22:00 şi sâmbătă între orele 9:00 -17:30, la adresa de mail info@railoc.ro sau la adresele de web www.railoc.ro sau www.rbl.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii