Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ProCredit Bank oferă un pachet special pentru firmele cu activitate contabilă

ro

28 Feb, 2012 17:05 1336 Marime text

ProCredit Bank oferă un pachet special pentru firmele cu activitate contabilă

Bucureşti, 27.02.2012

ProCredit Bank a lansat în luna februarie 2012 pachetul ProContabil, o ofertă special creată pentru cabinetele şi societăţile comerciale cu profil de contabilitate (experţi contabili, contabili autorizaţi, societăţi comerciale de evidenţă şi expertiză contabilă), de care acestea pot beneficia până la finalul anului în curs.

Prin aceasta ofertă, clienţii cu activitate în contabilitate au la dispoziţie soluţii financiare complete care să răspundă nevoilor de finanţare ale afacerii. Aceştia pot accesa credite pentru capital de lucru, credite pentru investiţii sau cu destinaţie mixtă, cu o perioadă de rambursare de până la 15 ani în cazul creditelor de investiţii. În plus, banca nu percepe comision pentru analiza dosarului de credit.

Pentru tranzacţiile bancare curente, la achiziţionarea acestui pachet, clienţii beneficiază de deschidere de cont curent gratuita, dobândă pe contul curent de 2% pe an şi extras de cont gratuit. Aceste avantaje sunt oferite timp de un an din momentul deschiderii contului.

De asemenea, pachetul oferă acces la serviciile bancare electronice (Internet Banking, InfoPlăţi şi InfoÎncasări SMS sau e-mail) şi comisioane reduse pentru plăţile naţionale de până la 500 Lei (fără comision perceput de ProCredit Bank; se plăteşte numai comisionul obligatoriu către Transfond).

Despre ProCredit Bank:
ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama larga de servicii si produse bancare la cele mai inalte standarde. In activitatea noastra de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.
Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb, ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.
Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, si nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru eficienta si agreabila si pentru a oferi cele mai prietenoase si cele mai competente servicii clientilor nostri.
ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe produse de economisire in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Pentru mai multe informatii:
ProCredit Bank Romania  
www.procreditbank.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii