Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiile Global Finance Citibank, cea mai bună platformă de internet banking din România

ro

06 Aug, 2012 15:29 1525 Marime text

6 august 2012
Bucureşti

Premiile Global Finance: Citibank, cea mai bună platformă de internet banking din România

Citibank România a câştigat premiile pentru „Cea mai bună platformă de internet banking pentru corporaţii/ persoane juridice” şi pentru „Cea mai bună platformă de internet banking pentru persoane fizice” din România, pentru al doilea an consecutiv, în competiţia „Cele mai bune platforme de internet banking din lume”, organizată de către revista Global Finance.

În urma procesului de selecţie a candidaţilor realizat de către un juriu independent şi, ulterior, în urma selecţiei finale realizate de către editorii Global Finance, Citi a câştigat premii în alte şapte ţări din Europa Centrală şi de Est precum Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Rusia şi Kazahstan.

“Rezultatul obţinut în 2012 în cadrul competiţiei Global Finance marchează cu succes aniversarea celor 200 de ani de experienţă globală Citi, o oportunitate de a reflecta asupra istoriei noastre precum şi de a ne pregăti pentru viitor. Aceste premii reconfirmă cultura inovaţiei pe care o construim la Citi şi ne încurajează să investim în continuare în calitatea serviciilor oferite, în tehnologie şi în sistemele performante ce au menirea de a îmbunătăţi viaţa clienţilor noştri”, a declarat Tibor Pandi, Director General la Citibank România.

Băncile desemnate de către Global Finance pentru a primi aceste premii au fost selectate pe baza următoarelor criterii: eficienţa strategiei de a atrage clienţii şi de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clienţii au fost convinşi să utilizeze opţiunile web, creşterea numărului de clienţi online, complexitatea produselor oferite, dovada existenţei unor beneficii tangibile ca urmare a funcţionalităţilor online precum şi design-ul şi funcţionalitatea website-ului.

Lista completă a premiilor şi a câştigătorilor este disponibilă la adresa www.gfmag.com.

***

Despre Citi
Citi, una dintre cele mai importante companii internaţionale de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com  | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.


Despre Citibank România
Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresele www.citibank.ro | Facebook: www.facebook.com/CitibankRomania.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii