Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră pentru piaţa din România - Millennium Bank oferă primul cont curent care nu necesită nicio vizită la sucursală

ro

11 May, 2011 00:46 1021 Marime text

Bucureşti, 10 mai 2011. În premieră pentru piaţa din România, Millennium Bank oferă un cont curent pentru a cărui deschidere nu este necesară nicio vizită la bancă. Pachetul e-Cont este gratuit şi conţine un cont curent în lei, card de debit Visa Electron, precum şi serviciile Internet Banking şi Call Center.

Procesul de deschidere a unui e-Cont presupune doar completarea unui formular online. Toată comunicarea necesară dintre bancă şi client este apoi realizată prin telefon şi prin curier. Clientul primeşte, la adresa aleasă de el, contractul pe care trebuie să-l semneze, împreună cu toate informaţiile necesare despre produs. După ce semnează documentele, clientul le înapoiază curierului pentru a fi livrate băncii. Toţi aceşti paşi nu implică niciun cost pentru client.

„Millennium Bank este un jucător inovator pe piaţa locală, urmând strategia implementată de grupul Millennium bcp în toate ţările în care este prezent. În linie cu această strategie, am lansat un canal integrat de direct banking care răspunde perfect nevoilor clienţilor dinamici. Astfel, vom explora o piaţă de nişă cu potenţial mare şi un canal de distribuţie ale cărui limite sunt virtual inexistente", a declarat Nuno Alves, Director Executiv la Millennium Bank. „e-Cont reprezintă un prim pas în această direcţie, după care pregătim şi alte facilităţi adiţionale - pentru a satisface nevoile acestui segment de clienţi - ce vor fi lansate în curând", a adăugat Nuno Alves.

Pe lângă avantajele de a fi comodă şi flexibilă, deschiderea e-Cont este şi gratuită. Beneficiile contului mai includ şi zero comision pentru administrarea contului curent în lei şi pentru retragerile de numerar la bancomatele Millennium Bank, zero comision de administrare pentru card în primul an de folosire, acces şi administrare fără costuri pentru serviciile Internet Banking şi Call Center. De asemenea, banca nu percepe niciun comision pentru plăţile interbancare în lei efectuate prin Internet Banking sau Call Center, clienţii achitând doar comisionul TransFond.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2010, active totale în valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii