Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua campanie promoţională COSMOTE Alpha MasterCard aduce 800 de premii

ro

27 Feb, 2012 17:33 1303 Marime text

Comunicat de presa

Noua campanie promoţională COSMOTE Alpha MasterCard aduce 800 de premii

Alpha Bank Romania şi COSMOTE Romania desfaşoară în perioada 23 februarie -11 mai 2012 o nouă campanie promoţională pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard, ce aduce clienţilor premii constând în telefoane mobile.
 
Primii 800 de clienţi care aplică cu succes pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard conform condiţiilor din Regulamentul de participare la promoţie vor primi un telefon COSMOTE Sense ca premiu.

Cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard aduce clienţilor avantaje multiple:

- O reducere de 3% pentru orice tranzactie efectuată cu acest card în magazinele COSMOTE;
- 3% reducere din valoarea facturii de servicii COSMOTE plătită cu acesta în magazinele COSMOTE (la POS Alpha Bank) sau prin serviciul Direct Debit;
- Bonus 1% pentru orice tranzacţie efectuată cu cardul, în Romania sau străinătate;
- Reducere de 18 euro ce poate fi folosita pentru accesorii si telefoane mobile in magazinele COSMOTE si GERMANOS.

Totodată, cu cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard clienţii beneficiază de reduceri la plăţile efectuate cu cardul la peste 90 de comercianţi parteneri şi de opţiunea de plată în rate cu 0% dobândă la peste 800 de comercianţi parteneri. Acest serviciu oferă clienţilor posibilitatea de a plăti în rate bunuri şi servicii achiziţionate cu cardul de credit la comercianţii afiliaţi. 

COSMOTE Alpha MasterCard este un card de credit internaţional, emis în lei, dotat cu cip şi bandă magnetică. În funcţie de venitul net, limita de credit standard este de până la 3000 euro (echivalent lei). Pentru plăţile cu cardul la comercianţi din ţară şi din străinătate comisionul este zero. De asemenea, clienţii pot beneficia de o perioadă de graţie de până la 55 de zile, iar dobânda este 0% pentru toate plăţile cu cardul la comercianţi, dacă suma datorată este rambursată integral până la data scadentă.

Mai multe detalii legate de campania promoţională precum şi Regulamentul promoţiei COSMOTE Alpha MasterCard sunt disponibile pe www.alphabank.ro, www.cosmote.ro, în toate unităţile Alpha Bank România şi magazinele COSMOTE şi Germanos.

Bucureşti, 27 februarie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii