Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi sponsori si noi turnee BCR Tenis Partener

ro

12 Sep, 2009 18:36 1404 Marime text

Incepand cu luna august a acestui an, in portofoliul de sponsori al circuitului BCR Tenis Partener® s-au adaugat doua nume importante. Otter si AVON sunt alaturi de comunitatea jucatorilor amatori de tenis din Romania, sustinand un stil de viata sanatos, comunicarea si interactiunea prin intermediul sportului. Tot la sfarsitul lunii august, numarul turneelor programate in intreaga tara, pe durata sezonului 2009, a depasit 100.

Proiectul BCR Tenis Partener® a fost pus in practica in luna februarie a acestui an. In mai, au avut loc primele turnee de tenis destinate amatorilor. In numai trei luni, s-au desfasurat zeci de competitii, in toate orasele mari din tara. S-a creat deja o comunitate activa a jucatorilor amatori de tenis, care se dezvolta in permanenta, atragand noi pasionati.

Cu sprijinul celei mai mari banci din Romania, BCR Tenis Partener® este alaturi de jucatorii amatori de tenis, oferindu-le un cadru in care isi pot manifesta pasiunea in mod organizat si productiv. Toti cei inscrisi in circuit se bucura de beneficiile oferite de sponsorii si partenerii acestui proiect, gandit sa fie de lunga durata.

De ce este BCR Tenis Partener® cel mai mare proiect sportiv national privat care se deruleaza in Romania:

  • jucatori inscrisi pana in prezent in sistemul BCR Tenis Partener®: peste 3000
  • turnee inscrise in calendarul competitional 2009: 106
  • turnee desfasurate pana in prezent: peste 70
  • orasele unde se organizeaza turnee: Bucuresti, Focsani, Sibiu, Craiova, Deva, Galati, Campina,

Targoviste, Timisoara, Hunedoara, Medias, Piatra Neamt, Mangalia, Baia Mare, Suceava, Constanta, Oradea, Alba Iulia, Braila, Drobeta-Turnu Severin, Cernavoda, Cluj-Napoca, Iasi, Arad, Baile Govora, Galati, Ramnicu Valcea, Zalau, Satu Mare, Targu Mures, Botosani, Sighetul Marmatiei, Otopeni, Reghin, Brasov

  • durata sezonului 2009: 1 mai-30 noiembrie
  • sponsori: Continental Hotels, Rom Fracht, Wilson, Bucovina, Ciuc Premium, adidas, Lacoste, Persil, Nutrizzia, Otter si AVON.
  • parteneri media: Business Standard, Money Express, 24-FUN, Monitorul (Cluj, Alba, Sibiu, Medias), Beyond Media.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii