Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi oportunităţi de smart shopping pentru deţinătorii de carduri de credit Citi

ro

30 May, 2011 17:38 1268 Marime text

Citibank România a extins gama de oportunităţi de smart shopping, oferind deţinătorilor de carduri de credit Citi noi beneficii şi reduceri pentru produsele sau serviciile achiziţionate prin intermediul cardului.

În perioada 16 mai - 10 iulie 2011, toţi deţinătorii de carduri de credit Citi se pot bucura de reduceri speciale de până la 40% la patru firme partenere incluse recent în reţeaua CitiPartener: Cavaliere, Hervis, Office Shoes şi Velvet Dental. Întreaga reţea CitiPartener include 100 de firme renumite în peste 750 de locaţii la nivel naţional.

Oportunităţile de smart shopping cuprind şi parteneriatul dintre Citibank şi www.kuponiada.ro, primul parteneriat din România între o bancă şi un site ce comercializează cupoane de reduceri. Deţinătorii unui card Citi Value primesc o reducere adiţională de 10% la toate ofertele reduse deja cu până la 90% ce pot fi găsite pe site. După efectuarea plăţii cu Citi Value Card, clienţii primesc 10% din suma cheltuită înapoi în contul Kuponiada, având posibilitatea de a utiliza sumele acumulate la achiziţia altor vouchere.

„Obiceiurile de consum se află într-un proces de schimbare, pe măsură ce consumatorii se reorientează către un consum mai raţional. Clienţii sunt din ce în ce mai preocupaţi de valorificarea sumelor cheltuite în cel mai eficient mod posibil, la comercianţi pe care îi cunosc şi în care au încredere. Pornind de la această idee, Citibank România are plăcerea de a extinde gama de oportunităţi de smart shopping pentru a oferi deţinătorilor de carduri de credit o experienţă de cumpărare cu beneficii multiple", a declarat Adrian Vlase, Director Departament Carduri la Citibank România.

Informaţii suplimentare despre cardurile de credit Citi, precum şi lista completă de beneficii şi parteneri sunt disponibile la www.citibank.ro sau la linia CitiPhone 0800801040.

***

Despre Citi

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii