Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank oferă scrisori de garanţie pentru licitaţii fără garanţii materiale şi la costuri competitive

ro

19 Mar, 2012 23:10 1247 Marime text

Bucureşti, 19 martie 2012. Companiile cu o cifră de afaceri de minimum 500.000 de euro care participă la licitaţii pot beneficia acum de oferta promoţională Bid Bonds a Millennium Bank. Clienţilor nu li se solicită garanţii materiale, iar limita maximă a plafonului pentru emiterea scrisorilor de garanţie poate fi de până la 450.000 de lei, în funcţie de cifra de afaceri a companiei şi de nevoile acesteia. Prin urmare, scrisorile de garanţie pot fi emise în foarte scurt timp de la solicitarea clientului.

În plus, oferta are costuri competitive, cu un commission de acordare de 0,6% din valoarea totală a facilităţii şi un commission de emitere de 25 de euro (pentru scrisori de licitaţie cu valoare mai mică de 5.000 de euro) sau de 50 de euro (pentru scrisori de licitaţie de peste 5.000 de euro). Condiţiile de eligibilitate sunt foarte accessibile şi, pentru a beneficia de costurile speciale pentru un an, clienţii trebuie doar să aibă un rulaj agreat prin conturile deschise la Millennium Bank.

Oferta promoţională scrisori de garanţie pentru participarea la licitaţii este valabilă pentru şase luni, până în septembrie 2012.

Oferta de trade finance a Millennium Bank mai include produse specifice, cum ar fi acreditive documentare, scrisori de garanţie, incasso, ordine de plată condiţionate, dar şi plafoane pentru scrisori de garanţie şi acreditive, limite de cash colateral, limite multioption.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii