Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emporiki Bank te aşează la casa ta în doar trei zile!

ro

14 Nov, 2011 19:04 1181 Marime text

Emporiki Bank te aşează la casa ta în doar trei zile! 

Emporiki Bank - Romania, membră a Grupului francez Crédit Agricole, a lansat campania “În doar trei zile te-ai aşezat la casa ta!”, destinată creditului de achiziţie imobil.
Promoţia se desfăşoară în perioada 8 noiembrie – 31 decembrie 2011, având ca principal avantaj obţinerea unui raspuns final în doar 3 zile de la depunerea întregii documentaţii. În plus, banca oferă evaluarea gratuită a imobilului.
Pentru a beneficia de acest avantaj al promoţiei, solicitanţii trebuie să opteze pentru virarea lunară a venitului într-un cont deschis la Emporiki Bank. Moneda în care se va acorda creditul este euro.
Pe langă evaluarea gratuită a imobilului, campania presupune înscrierea automată a clienţilor în cadrul unei tombole ce va desemna de Crăciun trei câştigători, prin tragere la sorţi. Premiile sunt în valoare de 1.000 lei fiecare. Mai multe detalii despre regulamentul promoţiei se găsesc pe www.emporiki.ro
Rata dobânzii este formată din Euribor la 3 luni plus o marjă de 4,7%, iar singurul comision pe care banca îl percepe este cel de analiză dosar, în valoare de 100 euro. De asemenea, pentru contractarea unui credit de achiziţie imobil este necesară încheierea unei asigurări de viată şi a unei asigurări de imobil.
***

Emporiki Bank – România S.A. este membră a Grupului Emporiki Bank, care aparţine Crédit Agricole, banca de retail lider în Franţa şi în Europa (sursa: Banque du France) şi a treia bancă mondială după valoarea activelor (sursa: The Banker, iulie 2010).

Emporiki Bank – România S.A. funcţionează pe piaţa bancară românească din anul 1996. Printr-o reţea de 29 de sucursale situate în marile oraşe din ţară, Emporiki Bank – Romania oferă o gamă variată de produse şi servicii bancare pentru clienţi persoane fizice, întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) şi marile companii.

Grupul Crédit Agricole cu o prezenta în 70 de ţări, este un partener de frunte în susţinerea celor 54 milioane de clienţi din întreaga lume şi a proiectelor lor în toate domeniile de retail banking şi liniile de business specializate asociate: operaţiuni bancare zilnice, economisire, credite imobiliare şi de consum, asigurare, private banking, administrarea activelor,  leasing şi factoring, corporate şi investment banking.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii