Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emporiki Bank are cea mai buna dobanda la Prima Casa 2

ro

28 Apr, 2010 23:05 2513 Marime text
Emporiki Bank, membra a grupului francez Credit Agricole, oferă cea mai buna dobânda la creditul ipotecar Prima Casa 2, atât in EURO cat si in Lei.

Pentru Prima Casa 2, Emporiki Bank a pregătit cele mai mici dobânzi, pentru credite in euro dobânda fiind de Euribor 3 luni + 3.5%, iar pentru creditele in lei de Robor 3 luni + 2%.

Astfel pentru un credit de 57.000 euro, rata lunara plătita de client este de 277 EUR pentru o perioada de 360 de luni, DAE 4.2%.

Emporiki Bank oferă clienţilor avantajul de a beneficia de acest credit fara costuri ascunse, fara comision de acordare sau de gestionare si fara comision de rambursare anticipata.

Crédit Agricole Group este banca de retail lider in Franţa şi unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume, cu 160.000 de angajaţi, 59 milioane de clienti si 11.500 de sucursale in 70 de tari. Crédit Agricole Group ocupă poziţia a treia în Europa şi a opta la nivel mondial pe baza capitalului de bază (Tier 1). Din august 2006, Crédit Agricole Group este principalul actionar al bancii elene Emporiki Bank, deţinand în prezent 82.48% din capitalul său.

Emporiki Bank Group, membru al Grupului francez Crédit Agricole, are 340 de sucursale şi 16 centre de afaceri în întreaga Grecie, împreună cu o reţea de sucursale în creştere prin intermediul filialelor sale din Cipru, Albania, România şi Bulgaria. Prin intermediul reţelei sale de sucursale, actualizate în conformitate cu standarde înalte ale noului model modern de retail, şi având experienta semnificativa si suportul companiei mama, oferă o gamă largă de produse şi servicii inovatoare, care acopera economisire, finanţare şi necesităţile de investiţii ale clienţilor săi în Grecia şi în străinătate, acolo unde Emporiki şi Crédit Agricole sunt prezente.

Emporiki Bank România operează în România din anul 1996, cu sediul in Bucuresti. 99.54% din capitalul Emporiki Bank România este deţinut de Grupul Emporiki. Banca operează prin intermediul unei reţele de 34 de unităţi teritoriale, ca o bancă comercială integrată şi oferă o gamă largă de servicii si produse bancare, cum ar fi împrumuturile în numerar, credite pentru achiziţionarea de locuinţe, de credit şi cărţi de debit, Internet banking, finanţare pe termen scurt / mediu / lung, atât în lei cat şi în valută internaţională, tranzacţii zilnice (transferuri de cont curent, tranzacţiile în numerar), economii şi investiţii, documentaţie de afaceri, servicii de trezorerie, etc.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi, Divizia de Marketing, doamna Mihaela Iordache 0753.053.345, mihaela.iordache@emporiki.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii